Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Aceasta femeie a nascut de doua ori intr-o singura saptamana. Cum a fost posibil asa ceva

Publicat:

O femeie din China, care era însarcinata cu tripleti, a nascut de doua ori în sapte zile. Chen a adus pe lume un baietel, dar contractiile s-au oprit, asa ca medicii au decis ca femeia sa poarte în continuare sarcina cu cele doua fetite.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Femeie care detinea 30 de pliculete cu o substabta alba, posibil drog, prinsa de politistii locali din Bucuresti

21:55, 03.05.2024 - Politistii locali din Bucuresti au prins, vineri, o femeie care avea asupra sa 30 de pliculete cu o substanta alba, posibil drog, potrivit news.ro”Substante suspecte gasite asupra unei femei in Bucuresti.

O femeie a nascut de doua ori in 22 de zile. Cum a fost posibil?

09:51, 15.04.2024 - O femeie a șocat lumea, dupa ce a reușit sa nasca de doua ori in doar 22 de zile! Tanara a devenit mama a doi copii, intre care exista aceasta diferența de varsta. Explicația este incredibila.

O femeie este caz unic in istoria medicala dupa ce a ramas insarcinata de doua ori, la 10 zile distanța

13:20, 10.04.2024 - O femeie a intrat in atenția intregii lumi, dupa ce a ramas insarcinata de doua ori in 10 zile. Cel de-al doilea copil a fost conceput la 10 zile dupa fratele sau, insa s-au nascut in aceeași zi. Medicii au o explicație pentru acest caz extrem de ciudat, care i-a speriat la inceput. A nascut […] The…

O femeie a nascut de 3 ori intr-un an, dar copiii nu sunt tripleți. Cazul nu este unic, dar este destul de rar. Cum este posibil

17:05, 27.03.2024 - Un caz mai puțin intalnit i-a facut foarte curioși pe internauți dupa ce o mamica a dezvaluit faptul ca a nascut de trei ori intr-un singur an, dar ca micuții nu sunt tripleți. Iata cum a fost posibil cazul uimitor.

Eveniment foarte rar la maternitatea SJU Bacau: o femeie a nascut pentru a 12-a oara prin cezariana

06:55, 10.03.2024 - Un eveniment foarte rar a avut loc la maternitatea Spitalului Judetean de Urgenta Bacau: o femeie a nascut pentru a 12-a oara prin cezariana. Nasterea s-a desfasurat sub atenta ingrijire a echipei medicale. Bebelusul este o fetita sanatoasa, de 2,8 kg. Corespondentul RRA Gabriel Pop transmite ca primele…

La Maternitatea Spitalului Județean de Urgența Bacau o femeie a nascut pentru a 12-a oara prin cezariana

19:31, 07.03.2024 - In Maternitatea Spitalului Județean de Urgența Bacau, o femeie a nascut pentru a 12-a oara printr-o cezariana. In luna ianuarie a acestui an, aceasta femeie remarcabila a dat naștere unei fetițe sanatoase de 2800 de grame, care a obținut nota (IA) 10, sub atenta ingrijire a echipei medicale formata…

O femeie din India a ramas fara 1,9 milioane de dolari din cont. Cum a fost posibil: „Nu m-am putut ridica din pat o saptamana”

09:00, 28.02.2024 - O femeie din India a acuzat un director al uneia dintre cele mai mari banci din țara ca a inșelat-o, sustragandu-i 160 de milioane de rupii (1,9 milioane de dolari; 1,5 milioane de lire sterline) din cont. Shveta Sharma spune ca a transferat bani la ICICI Bank din contul sau din SUA.

O femeie din raionul Singerei a nascut o fetița, in drum spre maternitate: Familia are inca 4 copii

17:10, 12.02.2024 - O femeie de 38 de ani din satul Pepeni, raionul Singerei, a nascut in timp ce era transportata spre maternitate, in mașina ambulanței. Femeia a adus pe lume o fetița perfect sanatoasa, aceasta mai are acasa inca 4 copii.

Cuvinte cheie:

femeie china nascut posibil icirc

Ce parere ai despre aceasta stire?