Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident pe Autostrada Soarelui. O masina a ajuns direct pe camp

Publicat:

În aceasta seara a avut loc un accident rutier pe la kilometrul 23. 

Potrivit primelor informații o mașina a ajuns în câmp. 


Sursa foto: Facebook

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cu trei mașini implicate! Un șofer a intrat cu mașina direct intr-o sala de jocuri!

20:45, 12.04.2024 - Un accident rutier a avut loc astazi in cartierul Maraști din Cluj-Napoca, fiind implicate trei autoturisme. Din primele informații, se pare ca in urma impactului, o autoutilitara a fost proiectata in peretele unei sali de jocuri de pe strada Fabricii. Vom reveni cu mai multe detalii in curand!

Accident cumplit pe Autostrada Soarelui! Un mort și trei raniți dupa ce o mașina s-a rasturnat

17:25, 16.03.2024 - O persoana a murit și trei au fost ranite, sambata, dupa ce mașina in care se aflau s-a rasturnat pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona lcoalitații Lehliu Gara, din județul Calarași.

Grav accident pe Autostrada Soarelui! O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce o mașina s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat 

17:06, 16.03.2024 - Un accident grav a avut loc pe Autostrada A2 București - Constanța, in zona localitații Lehliu Gara, din județul Calarași. O persoana a murit și alte trei au fost ranite, dupa ce autoturismul in care se aflau s-a rasturnat. Traficul spre București este blocat.

Interpreta Gloria Gorceag, ranita intr-un accident grav: „Mașina e zob. Am avut nevoie de suturi si n-o sa pot merge cel puțin 10 zile”

10:45, 16.03.2024 - Interpreta Gloria Gorceag a fost ranita intr-un accident grav produs aseara in jurul orei 22:40 pe strada Vadul lui Voda. „Am avut nevoie de suturi si n-o sa pot merge cel puțin 10 zile si voi ramane cu cicatrici”, a scris cantareața pe pagina sa de Facebook.

Interpreta Gloria Gorgeag, ranita intr-un accident grav: „Mașina e zob. Am avut nevoie de suturi si n-o sa pot merge cel puțin 10 zile”

10:40, 16.03.2024 - Interpreta Gloria Gorgeag a fost ranita intr-un accident grav produs aseara in jurul orei 22:40 pe strada Vadul lui Voda. „Am avut nevoie de suturi si n-o sa pot merge cel puțin 10 zile si voi ramane cu cicatrici”, a scris cantareața pe pagina sa de Facebook.

Accident la Campia Turzii! A intrat cu mașina direct in sensul giratoriu, la PROPRIU!

17:21, 06.03.2024 - Un accident rutier a avut loc in urma cu cateva momente la Campia Turzii, un șofer intrand, la propriu, cu mașina intr-un sens giratoriu. Din primele imagini, putem observa cum un autoturism a intrat sau a fost proiectat, avand in vedere ca prezinta urme cum ca ar fi fost lovit din lateral, direct in…

A intrat cu mașina direct in restaurant

12:00, 17.02.2024 - Accident violent la Baile Herculane. Un sofer in varsta de 48 de ani a intrat cu masina in restaurantul unui hotel, unde a distrus aproape tot ce i-a stat in cale.   Barbatul, care avea pe bancheta din spate un copil de 6 ani, a vrut sa iasa din parcarea hotelului. La un moment dat, din neglijenta acesta…

Accident pe DN1, la Beclean. A intrat cu mașina in stalp

16:30, 13.02.2024 - In urma cu puțin timp, pe DN1, in zona localitații Beclean, a avut loc un accident de circulație. In accident a fost implicat un autoturism, care ar fi ieșit in afara parții carosabile și a lovit un stalp, ca urmare a pierderii controlului asupra direcției de mers de catre conducatorul acestuia. In…


Ce parere ai despre aceasta stire?