Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident mortal in Timisoara

Publicat:

Un barbat și-a pierdut viața, sambata dimineața, in urma unui accident rutier care s-a produs pe din Timișoara. In acest tragic eveniment au fost implicate doua autoturisme: un Mercedes si un VW.

Citeste articolul mai departe pe agenda.ro…  

Sursa articol: agenda.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident in lanț in Calea Șagului din Timișoara. O femeie a ajuns la spital

11:40, 30.04.2024 - Accident produs intre trei autovehicule, marți, in zona Calea Șagului din Timișoara. Șoferul unei autoutilitare a intrat intr-o mașina pe care a proiectat-o intr-un alt autoturism. In urma impactului, o femeie a fost ranita.

Accident mortal in Oraștie! O fetita in varsta de 4 ani a murit dupa ce a fost lovita de o masina. Micuța ar fi raversat strada in fuga, fara sa se asigure

13:55, 27.04.2024 - Tragedie intr-o familie din Oraștie! O fetița in varsta de numai 4 ani, care ar fi traversat o strada printr-un loc nepermis, a fost lovita de un autoturism. Din nefericire, micuța a decedat ulterior la un spital din Timișoara.

Accident rutier provocat de un tanar care nu a acordat prioritate, la Timișoara. A bagat o femeie in spital

19:01, 11.04.2024 - Nerespectarea indicatoarelor de circulație poate avea uneori consecințe grave. Așa s-a intamplat joi seara, in sudul Timișoarei, cand un tanar șofer nu a respectat semnificația indicatorului „Oprire” și a provocat un accident soldat cu o victima.

Pasagera la spital in urma unui accident produs in zona Stadionului din Timișoara

12:40, 05.04.2024 - O femeie in varsta de 67 de ani a avut parte, vineri, de o sperietura groaznica. Mașina in care acesta se deplasa ca pasagera, și care circula regulamentar, a fost implicata intr-un accident auto.

O femeie de 49 de ani a murit intr-un accident pe Calea Aradului! Mai multe persoane au fost ranite

22:00, 30.03.2024 - Grav accident sambata dupa-masa pe Calea Aradului, la iesirea din Timisoara, dupa ce doua masini s-au ciocnit. Mai multe persoane au fost ranite, in timp... The post O femeie de 49 de ani a murit intr-un accident pe Calea Aradului! Mai multe persoane au fost ranite appeared first on Special Arad · ultimele…

Femeie decedata si trei persoane ranite in urma unui accident pe Calea Aradului

19:50, 30.03.2024 - Grav accident sambata dupa-masa pe Calea Aradului, la iesirea din Timisoara, dupa ce doua masini s-au ciocnit. Mai multe persoane au fost ranite, in timp ce o femeie in varsta de 49 de ani si-a pierdut viata. Din cauza incidentului traficul a fost o perioada ingreunat in zona. Mai multe echipaje de…

Caz rar in justiție. Șofer implicat intr-un accident mortal, cu o viteza peste limita legala, declarat nevinovat

15:20, 25.02.2024 - Un angajat al Inspectoratului General pentru Situații de Urgența, trimis in judecata pentru ucidere din culpa pentru ca a intrat cu mașina intr-un autoturism care i-a ieșit in fața, a fost declarat nevinovat de Tribunalul Militar Cluj.

Accident rutier in Timișoara: Autospeciala de Poliție implicata, un barbat a fost ranit

16:56, 06.02.2024 - Un accident rutier in care au fost implicate o motocicleta si o autospecuala de Politie a avut loc, marti, in judetul Timis. Motociclistul a cazut, in timp ce incerca sa faca o depasire, iar motocicleta a ajuns pe contrasens unde a lovit masina Politiei, Motociclistul a fost ranit, fiind transportat…


Ce parere ai despre aceasta stire?