Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident la iesire din Timisoara: trei persoane la spital dupa ce un sofer a intrat pe contrasens

Publicat:

Accident de circulație, marți seara, la ieșire din Timișoara, spre Moșnița Noua. Trei persoane au ajuns la spital și trei autoturisme au fost avariate dupa ce un șofer a intrat pe contrasens.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

Trei persoane, intre care un copil, ranite intr-un accident rutier produs de un sofer beat in județul Neamț

08:40, 28.04.2024 - Trei persoane, intre care un copil, au fost ranite intr-un accident rutier produs de un sofer beat, in noaptea de sambata spre duminica, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Neamt.

Accident la ieșire din Moșnița spre Timișoara. O șoferița a ajuns la spital

20:11, 12.04.2024 - Accident produs vineri dupa-masa, intre Moșnița și Timișoara. O șoferița a intrat in coliziune cu un autoturism, fiind ranita și transportata la spital. Polițiștii au deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Accident intr-o intersecție din Timișoara. Doua femei au ajuns la spital din cauza unui șofer care a trecut pe roșu

22:30, 06.04.2024 - Accident produs sambata seara, in zona Soarelui din Timișoara. Doua femei au fost ranite și transportate la spital dupa ce in mașina care se aflau a fost lovita de o alta, condusa de un tanar șofer. Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Doua femei la spital dupa ce un tanar șofer a trecut pe roșu

22:25, 06.04.2024 - Accident de circulație in Timișoara, sambata seara. Doua femei au ajuns la spital dupa ce mașina in care se aflau a fost lovita de un autoturism care a trecut pe culoarea roșie a semaforului. „Un barbat, in varsta de 25 de ani, a condus un autoturism pe Calea Martirilor dinspre Ioan Stanciu, iar la…

Accident la ieșire din Dezmir! Doua persoane transportate la spital, echipajul SMURD a gasit un autocamion și un autoturism avariate

09:00, 22.03.2024 - Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin in aceste momente la un accident rutier petrecut la ieșire din localitatea Dezmir.„La fața locului sunt alocate o autospeciala cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD, unde au gasit un autocamion și un autoturism avariate.A fost solicitat…

Șofer la spital dupa ce a intrat cu mașina intr-un stalp, la Timișoara. Alte doua persoane au fost ranite

22:00, 13.03.2024 - Accident de circulație cu trei raniți, miercuri seara, la Timișoara. Trei persoane au ajuns la spital, inclusiv șoferul autoturismului cu care a intrat intr-un stalp. Polițiștii au deschis un dosar penal.

VIDEO. Șofer aproape in coma alcoolica, prins de polițiști la Timișoara. A provocat și un accident rutier

17:06, 27.02.2024 - Dosar penal pe numele unui barbat de 37 de ani, la Timișoara. El este cercetat penal dupa ce a fost prins in timp ce conducea deși era in stare avansata de ebrietate. Barbatul avea o alcoolemie de peste 2.36 la mie. Mai mult, barbatul a aprovocat și un accident soldat doar cu pagube materiale.

Explozie intr-o casa din Timișoara. Șase persoane, printre care și copii, au ajuns la spital

10:15, 11.02.2024 - Pompierii timișoreni au intervenit de urgența, sambata dupa masa, dupa ce un apel la 112 venit la ora 14:21 anunța o explozie produsa la o... The post Explozie intr-o casa din Timișoara. Șase persoane, printre care și copii, au ajuns la spital appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…


Ce parere ai despre aceasta stire?