Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ACCIDENT în Buzău: O fetiță a murit, șoferul vinovat a fugit deși era rudă cu victima

Publicat:

O fetita in varsta de 11 ani a decedat in noaptea de joi spre vineri in urma unui accident rutier petrecut pe DN 10 in zona localitatii Satuc, dupa ce un autoturism a iesit de pe sosea si s-a rasturnat, soferul fugind de la locul evenimentului.

Soferul masinii implicate in noaptea de joi spre vineri intr-un accident in zona loclitatii buzoiene Satuc si soldat cu moartea unei fetite de 11 ani este un barbat de 27 de ani, care nu avea permis de conducere si care bause. In acest caz, a fost intocmit dosar penal.

Vezi și: Ieftin și rapid: trucul care te scapa de gheața de pe parbriz…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident langa Mihailești, pe DN2E85: un pieton a murit

07:45, 01.04.2024 - Un barbat de 52 de ani a murit, in noaptea de duminica spre luni, pe DN2E85, in afara localitații Mihailești, județul Buzau, dupa ce a fosst lovit de o mașina condusa de un tanar de 24 de ani, din Ialomița.

Acces Direct. Mama Geaninei vrea sa se faca dreptate, dupa ce unicul copil a murit intr-un accident. Tanara și-a gasit sfarșitul in urma cu aproape un an

18:45, 21.03.2024 - Geanina a murit in urma cu aproape un an, intr-un accident rutier, care ar fi fost provocat chiar de un bun prieten. Șoferul ar fi condus cu viteza, atunci cand mașina lui ar fi fost lovita in partea din spate de un TIR. Tanara a murit pe loc, in timp ce barbatul a supraviețuit.

Polițist local, lovit intenționat cu mașina. Șoferul vinovat a fugit, victima a fost dusa la spital

15:15, 29.02.2024 - Un polițist local din Galați a fost ranit, lovit intenționat cu mașina de un șofer care a refuzat sa se supuna legitimarii. Ulterior, acesta a fugit de la locul accidentului. Polițistul este internat in spital, cu multiple leziuni.

Accident infiorator in județul Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina lui a intrat in coliziune cu un camion

21:10, 12.02.2024 - Tragedie ingrozitoare in Brașov. Un barbat a murit pe loc, dupa ce mașina pe care o conducea a intrat in coliziune cu un camion. Șoferul a fost gasit fara suflare, iar medicii nu au mai putut sa nimic, decat sa confirme decesul. Iata cum s-a produs impactul.

Accident grav pe Drumul European 85, in județul Buzau. Un tanar de 33 de ani a murit, dupa ce betoniera pe care o conducea s-a rasturnat

09:40, 06.02.2024 - Un accident rutier cumplit a avut loc pe Drumul European 85, in județul Buzau. Este vorba despre un tanar de 33 de ani care și-a pierdut viața, dupa ce betoniera pe care o conducea s-a rasturnat si a iesit de pe sosea.

Accident la ieșirea din Buzau | O victima

12:25, 05.02.2024 - IPJ Buzau informeaza ca traficul se desfașoara dirijat pe DN2E85, la ieșirea din municipiul Buzau spre Spataru, din cauza unui accident rutier. Se pare ca in eveniment este implicata o autoutilitara. Șoferul este evaluat medical. Vom reveni cu amanunte.

Constanta: Accident rutier mortal pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona Hornbach! Un tanar a murit (GALERIER FOTO+VIDEO)

07:55, 04.02.2024 - Un cumplit accident rutier a avut lco in aceasta dimineata pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanta. Din primele informatii soferul unui autoturism Volkswagen inmatriculat in judetul Ialomita, care circula catre podul IPMC a pierdut controlul autoturismului in sensul giratoriu de la intersectia…


Ce parere ai despre aceasta stire?