Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident grav in judetul Valcea! O persoana a murit pe loc in momentul impactului

Publicat:

O persoana a murit si alte doua au fost ranite, miercuri dimineata, în urma unui accident produs pe drumul national 7, în judetul Vâlcea, dupa ce soferul unui autoturism a intrat pe contrasens, iar masina s-a ciocnit cu un microbuz.
Citește mai departe...

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Microbuz implicat intr-un accident pe DN 2A, in județul Ialomița. O persoana a ajuns la spital

23:21, 10.05.2024 - Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Ialomita, la fata locului au fost gasite patru victime constiente si cooperante. Accident cumplit, in Satu Mare. Fetița de doar un an și jumatate, lovita mortal de un șofer care dadea cu spatele "Dupa acordarea primului ajutor calificat, o singura…

Doi tineri au murit intr-un accident nimicitor, in județul Valcea. O fata de 14 ani, grav ranita VIDEO

12:20, 07.04.2024 - Un accident rutier tragic a avut loc la primele ore ale dimineții de duminica, in localitatea Dragoești, județul Valcea. Doi tineri și-au pierdut viața, iar o minora se lupta pentru supraviețuire, la spital.

Accident rutier in Calimanești. O persoana, ranita

11:30, 26.03.2024 - Un accident rutier s-a petrecut, astazi, pe DN 7, km 196 +600 m, in localitatea Calimanești, soldat cu ranirea unei persoane. Din primele verificari efectuate, s-a stabilit faptul ca, ar fi avut loc o coliziune intre un autoturism și o autoutilitara. In urma impactului, a rezultat ranirea unei persoane,…

Accident terifiant in Vrancea! O persoana a murit, iar cinci au fost ranite / FOTO

22:35, 10.03.2024 - Intr-un tragic incident rutier ce a avut loc duminica seara in Vrancea, un accident terifiant a lasat in urma o persoana decedata și alte cinci ranite. Coliziunea a avut loc pe DN2 - E85, in zona localitații Urechești.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.

O persoana a murit carbonizata in urma unui accident, in județul Alba

00:41, 18.02.2024 - O persoana a murit sambata carbonizata dupa ce masina pe care o conducea a intrat intr-un cap de pod si a luat foc, pe DJ 107B, intre Cergau Mare si Tau, in judetul Alba. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Alba, Garda de interventie Blaj a actionat sambata pentru lichidarea unui…

Accident grav in județul Galați. O persoana a murit, iar alte 8 au fost ranite VIDEO

06:45, 16.02.2024 - Un accident cu opt victime a avut loc pe DN25, in județul Galați, joi noapte, 15 februarie 2024. In accident au fost implicate trei mașini. Circulația este blocata total in zona, anunța Poliția.


Ce parere ai despre aceasta stire?