Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Accident cumplit cu doua TIR-uri, pe DN 5 Bucuresti-Giurgiu

Publicat:

O coliziune violenta dintre doua autotrenuri, ce a avut loc pe raza localitatii Uzunu, aflata la mai putin de 40 de kilometri de Capitala, a pus in alerta salvatorii giurgiuveni. In zona s-a intervenit cu echipaje medicale, de descarcerare, dar si cu un elicopter SMURD. Au fost doua victime, una dintre ele care ramasese prinsa […]

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit pe DN6: Un barbat a murit dupa ce mașina in care se afla a lovit un cap de pod

22:00, 06.05.2024 - Un barbat a murit in urma unui accident care a avut loc duminica pe DN 6, in localitatea Sadova Veche, din județul Caraș-Severin. Un autoturism a lovit duminica un cap de pod pe DN 6, in Sadova Veche, județul Caraș-Severin, iar in urma evenimentului rutier un barbat a murit.

Șase mașini, grav avariate dupa un accident in lanț in capitala: Doua persoane, transportate la spital

11:35, 29.04.2024 - Doua persoane au fost transportate la spital in urma unui grav accident produs in aceasta dimineața, pe strada Doina din capitala. Potrivit oamenilor legii in accident au fot implicate 6 unitați de transport.

Accident cumplit pe Autostrada Soarelui. Un TIR s-a rasturnat pe șosea și a blocat circulația pe ambele sensuri / FOTO

17:40, 28.04.2024 - Accident grav pe Autostrada Soarelui! Intr-una dintre cele mai aglomerate zile, un TIR s-a rasturnat pe șosea și a blocat circulația pe ambele sensuri. Șoferii au fost nevoiți sa aștepte pana cand șoseaua se elibereaza. Iata cum s-a intamplat totul.

(video) Accident in capitala: Un motociclist a intrat in plin intr-un Opel, apoi a fost proiectat intr-un Hyundai, parcat in preajma

21:05, 10.04.2024 - Un accident rutier a avut loc ieri, 9 aprilie, la intersecția strazii Albișoara cu strada Pușkin. Potrivit informațiilor preliminare s-a stabilit ca conducatorul unei motociclete efectuand manevra de depașire in intersecție s-a ciocnit cu automobil Opel condus de un șofer de 28 ani. In urma impactului…

Accident cumplit in Piața Unirii din București! Un barbat a murit / FOTO

09:16, 10.04.2024 - Un accident cumplit s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 10 martie 2024, in Piața Unirii din București. Un barbat in varsta de 35 de ani a murit. Iata ce s-a intamplat pe strada Halelor din Capitala!

Accident rutier cumplit in Caracal! Un sofer a ars de viu, dupa ce a ramas blocat intre fiare / FOTO

10:25, 10.03.2024 - Un accident rutier cumplit s-a produs in Caracal! Un sofer a ars de viu, dupa ce a ramas blocat intre fiare. Conducatorul auto s-a rasturnat cu masina pe centura orasului. Iata cum s-a intamplat incidentul devastator!

Accident rutier cumplit in județul Sibiu. Trei persoane au murit, dupa ce un TIR a lovit o mașina / FOTO

18:10, 08.03.2024 - Un accident rutier teribil a avut loc, vineri dupa-amiaza, 8 martie 2024. Ei bine, in urma unei explozii la o roata, un TIR a lovit o mașina, care a cazut de pe viaduct in apropierea terasamentului caii ferate, pe Centura Avrigului, din județul Sibiu. Incidentul a provocat decesul a trei persoane.

Accident cumplit in judetul Ilfov. Un tanar de 27 de ani a murit, in urma impactului intre un TIR și o mașina / FOTO

22:05, 18.02.2024 - Un accident infiorator a avut loc, duminica seara, 18 februarie 2024, in localitatea Afumați, județul Ilfov. Impactul violent s-a produs intre un autoturism și un TIR. Din pacate, șoferul mașinii, a murit.


Ce parere ai despre aceasta stire?