Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

A mâncat carne de porc insuficient gătită și a murit. Ce au descoperit medicii în organismul acestui tânăr

Publicat:

O bucata de carne de porc care nu a fost gatita suficient ar fi cauza morții unui tanar. Un tanar in varsta de 18 ani din India a murit, dupa ce o larva parazit i-a ajuns la creier, potrivit Daily...

Citeste articolul mai departe pe antena3.ro…  

Sursa articol: antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

A mancat o supa și s-a trezit paralizata de la brau in jos. Ce au descoperit medicii in corpul tinerei e de necrezut

18:05, 25.04.2024 - O tanara s-a trezit paralizata de la brau in jos dupa ce a mancat o supa. Claudia se afla acum intubata și se lupta pentru viața ei, iar medicii trag un semnal de alarma asupra unui obicei des intalnit care a adus-o in aceasta stare.

Moarte suspecta in Timișoara. Un tanar de 23 de ani a murit intr-un salon de tatuaje. Nimeni nu a mai putut sa ii salveze viața

21:00, 12.04.2024 - Tragedie de proporții in Timișoara! Un tanar a murit subit in timp ce se afla intr-un salon de tatuaje, in urma cu puțin timp. Medicii nu au mai reușit sa ii salveze viața baiatului, care a fost gasit fara suflare. Decesul s-a produs in doar cateva minute.

Oua de tenie in creierul unui barbat, in urma consumului de sunca insuficient gatita

07:10, 15.03.2024 - Un barbat din SUA, care se plangea de migrene frecvente, a fost gasit cu oua de tenie in creier, probabil in urma consumului de sunca insuficient gatita. Barbatul, in varsta de 52 de ani, a mers la medic dupa ce migrenele sale obisnuite s-au agravat, iar pastilele obisnuite nu mai functionau, anunta…

Ce s-a descoperit in corpul unui barbat care manca zilnic slanina „ușor gatita, necrocanta”. Medicii au ramas uluiți

16:00, 14.03.2024 - Barbatul s-a prezentat la doctor cu migrene, de care suferea saptamanal, insa, dupa o investigație mai amanunțita, medicii au facut o descoperire la care nu se așteptau. Iata despre ce este vorba!

Ce s-a descoperit in corpul unui barbat care manca zilnic slanina prea puțin gatita. Medicii au ramas uluiți

15:55, 14.03.2024 - Barbatul s-a prezentat la doctor cu migrene, de care suferea saptamanal, insa, dupa o investigație mai amanunțita, medicii au facut o descoperire la care nu se așteptau. Iata despre ce este vorba!

Cutremurator! Opt copii si un adult au murit, dupa ce au mancat carne de broasca testoasa

10:25, 10.03.2024 - Bilanț cutremurator – noua oameni și-au pierdut viața, iar alte peste 70 de persoane au ajuns la spital, dupa ce au mancat o carne considerata a fi o delicatesa in Zanzibar. Tragedia a curmat noua vieți. Iar alte zeci de oameni au ajuns in grija cadrelor medicale.   9 dead, 78 hospitalized after eating…

Opt copii și un adult au murit, dupa ce au mancat carne de broasca țestoasa in Zanzibar

08:10, 10.03.2024 - Opt copii si un adult au murit dupa ce au mancat carne de broasca testoasa de mare pe insula Pemba din arhipelagul Zanzibar, iar alte 78 de persoane au fost transportate la spital, au anuntat sambata autoritatile locale, citate de The Guardian.

Accident cumplit in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit la volanul mașinii sale / FOTO

16:20, 16.02.2024 - Un accident devastator s-a produs, vineri dupa-amiaza, in Satu Mare. Un tanar de 27 de ani a murit in timp ce se afla la volanul mașinii sale, dupa ce autoturismul a fost distrus complet, in urma impactului cu un stalp. Medicii l-au resuscitat, dar fara succes.


Ce parere ai despre aceasta stire?