Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zona euro vrea să înăsprească politica fiscală începând din 2023

Publicat:

Zona euro iși va inaspri politica fiscala in 2023, dupa ce au fost alocate miliarde de euro pentru redresarea economiei afectate de pandemia de COVID-19, au decis miniștrii de Finanțe, scrie Reuters.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Coridele, subiect de disputa politica in Spania: Decizia controversata a Guvernului de la Madrid

18:55, 03.05.2024 - Spania a abrogat un premiu anual pentru luptele cu tauri, provocand reproșurile conservatorilor fața de o masura impotriva unei tradiții de secole pe care ei o vad ca o forma de arta, dar care provoaca ingrijorare in ce privește protecția animalelor, scrie Reuters, citat de presa romana .

Germania are nevoie de o relansare economica, spune ministrul de Finante

17:25, 27.04.2024 - Germania are nevoie de o relansare economica pentru a-si asigura pozitia geopolitica, a declarat sambata ministrul de Finante, Christian Lindner, care este si presedintele liber-democratilor din partidul FDP, transmite Reuters.

Premierul Ciolacu, explicație „bizara” pentru inflația mare din Romania: „Ceva nu functioneaza”

17:01, 27.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a subliniat ca Romania se confrunta cu cea mai mare evaziune fiscala din Europa, in ciuda nivelului scazut al taxelor. Acest aspect, potrivit sau, indica o disfuncționalitate in sistemul fiscal al țarii. In cadrul emisiunii Insider Politic, premierul a fost intrebat cine va…

Economistul Miranda Sarmento a fost numit noul ministru de finanțe al Portugaliei

23:55, 28.03.2024 - Economistul Joaquim Miranda Sarmento a fost numit joi in funcția de ministru de finanțe al Portugaliei, președintele Marcelo Rebelo de Sousa aproband formarea unui guvern minoritar de centru-dreapta, scrie Reuters.

Alexandru Rafila, despre concediile medicale: „Politica fiscala a Romaniei nu o face Ministerul Sanatatii”

17:15, 28.03.2024 - Alexandru Rafila, ministrul Sanatații, considera ca eliminarea impozitului pe concediile medicale trebuie „judecata cu precautie”, mentionand ca Ministerul de Finante, Ministerul Sanatatii si Casa Nationala de Asigurari de Sanatate vor face o analiza pentru a se ajunge la decizia corecta.

Greii UE intra tare peste statele membre: Din 2025 vine austeritatea!

10:15, 22.03.2024 - Liderii Uniunii Europene isi vor exprima vineri sprijinul pentru o politica fiscala usor mai stricta in zona euro in 2025, in ideea de a ajuta la reducerea inflatiei si la stabilizarea finantelor publice, dupa excesul de cheltuieli din timpul pandemiei si crizei energetice, transmite Reuters. Sprijinul…

Politica fiscala mai stricta pentru zona euro

09:30, 22.03.2024 - Liderii Uniunii Europene isi vor exprima vineri sprijinul pentru o politica fiscala usor mai stricta in zona euro in 2025, in ideea de a ajuta la reducerea inflatiei si la stabilizarea finantelor publice, dupa excesul de cheltuieli din timpul pandemiei si crizei energetice, transmite Reuters. Sprijinul…

Secretar de stat: In 2024 e „pace fiscala” pentru ca e an electoral. La Finanțe s-a inceput o analiza a impozitarii progresive

15:40, 29.02.2024 - Ministerul Finantelor a inceput inca de anul trecut o analiza privind impozitul progresiv, discutia este si una tehnica si una politica, dar decizia introducerii acestuia va fi pur politica, a declarat joi Alin Andries, secretar de stat in Ministerul Finantelor, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?