Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Zmeura de aur" a „premiat" cele mai proaste producții ale anului 2012. Vezi care au fost „cei mai proști”!

Publicat:

Chiar daca filmul „: 2" a avut un numar record de nominalizari, 11, a reușit sa „caștige" doar șapte premii pentru categoriile: „Cel mai prost film", „Cea mai proasta actrița" (), „Cel mai prost actor in rol secundar" (), „Cel mai nereușit cuplu, pe ecran" (Lautner și , in varsta de 12 ani) și „Cea mai proasta distibuție".

Adauga „Cel mai prost remake" și „Cel mai prost director" () și cel de-al cincilea film din seria Twilight este producția cea mai…

Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Selly, premiat de MApN la gala „Omul Anului 2023”

19:30, 28.04.2024 - Selly a pus umarul la promovorea instituțiilor militare de invațamant, drept urmare a fost premiat de Șeful Statului Major al Forțelor Navale, la gala „Omul Anului 2023 in Forțele Navale”. Prin intermediul influencerului, campania ministerului de Aparare a ajuns la milioane de persoane. Citește și Banii…

Vești proaste pentru romani. FMI anunța probleme pentru economia romaneasca

15:25, 17.04.2024 - Romanii sunt intampinați cu vești proaste din partea Fondului Monetar Internațional. Conform experților, creșterea economica estimata pentru 2024 va fi mai mica decat previziunile optimiste ale Guvernului.

VIDEO Elina Svitolina acuza arbitrajul dupa ce Ucraina a pierdut barajul contra Romaniei pentru Billie Jean King Cup: „Ce decizie proasta!”

09:11, 15.04.2024 - Romania a reușit sa obțina calificarea la turneul final al Billie Jean King Cup, dupa ce a revenit de la 2-0 in duelul contra Ucrainei. Infrangerea a fost greu de digerat pentru Elina Svitolina, care a acuzat greșeli de arbitraj la meciul de dublu.

Vești proaste pentru romani. Se introduce o noua taxa

13:55, 21.03.2024 - Vești proaste pentru romani odata cu introducerea unei noi taxe ce va avea un impact semnificativ asupra portofelelor lor. Aceasta masura, care va intra in vigoare, aduce cu sine o serie de consecințe financiare.

Al 100-lea premiu castigat de Pelikan: Stiloul Ineo a fost premiat la prestigiosul “iF DESIGN AWARD”

14:05, 14.03.2024 - Hanovra/Falkensee/Berlin/Targu Mures – Martie 2024 Dupa caștigarea prestigiosului "Red Dot Award 2023" si nominalizarea la "Produsul Anului" din partea Asociatiei Brandurilor de Papetarie din Germania, Ineo a primit acum al treilea premiu al sau, cu "iF DESIGN AWARD 2024 – categoria Gold". Acesta este…

Cele mai proaste filme ale anului. Cine a luat Zmeura de Aur 2024!

11:00, 12.03.2024 - Cele mai proaste filme ale anului. Cine a luat Zmeura de Aur 2024! Premiile Oscar reprezinta mandria suprema pentru oamenii din industria cinematografica. La polul opus stau trofeele Zmeura de Aur. Aceste premii sunt acordate, in fiecare an, cu o zi inaintea Oscarurilor. Caștigatorii? Cele mai proaste…

Banc: ”Avocatul: – Am o veste proasta si una buna!”. Gluma care te va face sa razi in hohote

21:05, 23.02.2024 - Se apropie weekend-ul iar buna dispoziția nu poate sa lipseasca. In acest timp putem sa stam cu cei dragi sau sa facem alte activitați care ne aduc placere, iar un lucru este sigur, glumele nu trebuie sa lipseasca. Ele sunt potrivite pentru fiecare moment din viața noastra.

Vești proaste! Ordinul trimis catre Casele de Pensii din toata țara

09:45, 20.02.2024 - Vești proaste! Casele de Pensii din intreaga țara au primit un ordin care aduce cu sine o veste ingrijoratoare. Noul ordin, conform noii Legi a Pensiilor, prevede o a doua recalculare a banilor, o masura care ar putea avea impact major asupra veniturilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?