Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ziua veteranilor din teatrele de operațiuni! „Militarii români se ridică astăzi la înălţimea faptelor de arme ale înaintaşilor”

Publicat:

27 de militari romani și-au pierdut viața in teatrele de operațiuni și  227 militari  au fost raniți in misiuni sub egida Post-ul Ziua veteranilor din teatrele de operațiuni! „Militarii romani se ridica astazi la inaltimea faptelor de arme ale inaintasilor” apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Deputatul Vasile Nagy: Tot respectul nostru pentru militarii romani din Forțele Terestre

11:05, 23.04.2024 - La 23 aprilie sarbatorim Ziua Forțelor Terestre. Sarbatoarea coincide cu marele praznic creștin al Sfantului Mare Mucenic Gheorghe, Purtatorul de Biruința. Astazi este momentul sa ne aratam respectul fața de toți cei care slujesc sub Drapel in randul Forțelor Terestre ale Armatei Romane. „Ziua de 23…

Salturi cu parașuta la Balți: Militarii moldoveni, romani și americani se vor antrena

08:40, 09.04.2024 - In contextul desfașurarii exercițiului multinațional „JCET-2024” (Joint Combined Exchange Training), astazi 9 aprilie, militarii romani și moldoveni vor efectua salturi cu parașuta din aeronava din dotarea Armatei Naționale.

Saltura cu parașuta la Balți: Militarii moldoveni, romani și americani se vor antrena

08:36, 09.04.2024 - In contextul desfașurarii exercițiului multinațional „JCET-2024” (Joint Combined Exchange Training), astazi 9 aprilie, militarii romani și moldoveni vor efectua salturi cu parașuta din aeronava din dotarea Armatei Naționale.

Grupare de maicuțe false, demascata. Mai multe persoane, acuzate ca i-au pacalit pe romani ca pot face farmece contracost. La ce suma se ridica prejudiciul

14:50, 03.04.2024 - Mai multe persoane sunt acuzate ca i-ar fi pacalit pe romani ca pot face farmece contracost. Ar fi creat niște conturi false pe rețelele de socializare. Printre cei care ar fi fost inșelați se numara și romani stabiliți in strainatate, care ar fi trimis sume importante falselor maicuțe.

Militarii moldoveni, romani și americani participa la exerciții in Rep. Moldova. Care este scopul instruirilor

12:11, 01.04.2024 - Militarii moldoveni, romani și americani participa la exercițiul multinațional „JCET-2024”, acesta avand loc in perioada 1-19 aprilie pe poligoanele Armatei Naționale a Rep. Moldova, potrivit reprezentanților Ministerului moldovean al Apararii.

De ce ar putea fi dotați militarii romani cu blindate ușoare Otokar

19:00, 21.03.2024 - Licitația Ministerul Apararii Nationale pentru vehicule tactice cu blindate usoare (ATBTU) pare una ratata dupa ce o singura oferta a fost depusa din Turcia, de la compania Otokar. Aceasta vrea sa ofere peste 1.000 de unitati ATBTU, cu un pret estimativ de 4,3 miliarde lei, fara TVA.

Cum a reacționat Ciuca la vestea retragerii Ramonei Chiriac: 'Este o vorba la romani - cade omul, sta un pic și pe urma se ridica' (video)

17:25, 21.03.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a cerut joi jurnaliștilor ca partidului sa i se ofere un ragaz de gandire dupa ce Ramona Chiriac a anunțat PSD ca nu mai dorește „din motive personale” sa deschida lista comuna PSD-PNL la alegerile europarlamentare din 9 iunie. „Am auzit, nu știam detaliile. Nu ma…

Parinții romani care locuiesc in Italia, bonus pentru gradinița. Suma se ridica la 3.600 de euro

11:35, 14.03.2024 - Parinții romani care locuiesc in peninsula pot primi un bonus pentru gradinița copiilor. Suma poate ajunge pana la 3.000 de euro. Cererile pot fi depuse pana la data de 31 decembrie 2024, daca sunt respectate naumite cerințe obligatorii.


Ce parere ai despre aceasta stire?