Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zi predominant înnorată: Meteorologii anunță o zi uscată și temperaturi moderate

Publicat:
Zi predominant înnorată: Meteorologii anunță o zi uscată și temperaturi moderate

Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința scazuta de precipitații. Vremea va fi caracterizata printr-o stabilitate atmosferica, iar aspectul cel mai semnificativ al prognozei este lipsa aproape totala a ploilor.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Alerta meteo de vreme rea! Meteorologii anunța temperaturi negative in Cluj-Napoca

11:35, 18.04.2024 - Nu scapam de vremea rea! Experții Administratiei Nationala de Meteorologie au emis joi o noua alerta meteo de vreme severa.Astfel, de joi, de la ora 10.00, pana sambata, la ora 9.00, vremea va fi rece in cea mai mare parte a tarii, iar pe parcursul noptilor, in regiunile intracarpatice si zonele deluroase,…

Zi innorata cu tendința de ploaie: Meteorologii anunța temperaturi moderate in Moldova

07:15, 21.03.2024 - Astazi, vremea in Moldova se anunța a fi predominant noroasa, cu posibilitați de precipitații. Cea mai semnificativa caracteristica a zilei este tendința de innorare, care va persista pe parcursul intregii zile.

Zi innorata in Moldova: Meteorologii anunța temperaturi moderate in Moldova

07:40, 07.03.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința generala de cer acoperit. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu se așteapta precipitații, iar acest aspect domina prognoza meteo pentru ziua de astazi.

Cer innorat și calm: Meteorologii prognozeaza o zi uscata cu temperaturi blande

07:17, 17.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer innorat, cu o atmosfera calma și lipsita de precipitații. Vremea este caracterizata printr-o stabilitate notabila, iar Serviciul Hidrometeorologic de Stat indica o zi predominant uscata.

Cer inchis și temperaturi racoroase: Meteorologii anunța o zi uscata și potrivita pentru activitați in aer liber

07:15, 15.02.2024 - Astazi, Moldova se afla sub un cer predominant innorat, cu o tendința scazuta de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, vremea se menține stabila, cu o probabilitate redusa de ploaie, ceea ce sugereaza o zi potrivita pentru activitați in aer liber.

Se strica vremea: meteorologii anunta ploi si ninsori in zona montana

14:06, 12.02.2024 - Temperaturile de peste media normala a anotimpului, resimțite in ultimele zile nu vor continua, iar din dupa amiaza de 12 februarie intra in vigoare o informare meteo valabila in toata tara, inclusiv in judetul Neamt. Va ploua consistent cantitativ, iar vantul va avea intensificari de la ora 14, pana…

Zi predominant innorata: Meteorologii anunța o șansa redusa de ploaie și temperaturi moderate pentru astazi

07:16, 10.02.2024 - Astazi, Moldova se va bucura de o zi predominant innorata, cu o tendința scazuta de precipitații. Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, cel mai semnificativ aspect al prognozei este probabilitatea redusa de ploaie.

Vreme predominant innorata astazi: Meteorologii anunța o zi uscata cu temperaturi in creștere

07:15, 09.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința scazuta de precipitații, menținand condițiile uscate pe parcursul zilei.


Ce parere ai despre aceasta stire?