Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zelenski promite că Ucraina îşi va recupera toate teritoriile: 'Statul malefic trebuie învins' - Video

Publicat:

Presedintele ucrainean a afirmat, duminica, intr-un nou discurs, ca “rasismul” trebuie sa fie infrant din toate punctele de vedere, el vorbind in prealabil despre atacurile din ultimele ore ale rusilor. “Rasism” este un termen folosit de ucraineni la adresa ocupantilor, o combinatie intre “rusi” si “nazism”, scrie news.ro.

“Astazi, teroristii rusi au lovit din nou la Kostiantynivka, regiunea Donetk. Blocuri rezidentiale. Sase oameni au fost ucisi de acest bombardament rusesc. Trei femei, trei barbati. Oameni obisnuiti dintr-un oras obisnuit din Donbas. Alte 11 persoane au…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Copii ucraineni recuperați cu medierea Qatarului

22:30, 24.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat miercuri ca 16 copii ucraineni care au fost „transferati fortat in Rusia” au putut „sa-si regaseasca familiile”, Rusia anuntand anterior un schimb intre Moscova si Kiev in care a evocat un numar mai mare de minori, relateaza AFP. „Un grup de 16 copii…

Zelenski. Ucraina, ”progrese in productia de rachete si de drone”

09:50, 11.04.2024 - Ucraina face progrese in productia de rachete pentru a se apara de Rusia, a declarat miercuri seara presedintele ucrainean Volodimir Zelenski in mesajul sau video difuzat zilnic, informeaza dpa. A fost demarata productia in serie si au fost dezvoltate noi modele, a spus Zelenski. Acum, este important…

Ucrainenii se apara cu fortificații pe model rusesc

18:50, 09.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a vizitat liniile defensive consolidate cu fortificatii ridicate recent in provincia nord-estica Harkov ca pregatire pentru o eventuala ofensiva majora a armatei ruse, aceasta fiind o zona in care atacurile si bombardamentele rusesti s-au intensificat in fata…

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia susține ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

10:55, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia spune ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

08:46, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Razboi in Ucraina, ziua 757 | Volodimir Zelenski: Statul de drept global trebuie sa ''functioneze din nou''

00:05, 21.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 757 | Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut liderilor mondiali ca o ordine internationala bazata pe reguli sa "functioneze din nou", opunandu-se utilizarii fortei de catre Rusia.

Armata ucraineana va desfașura actiuni de contraofensiva in 2024, anunța comandantul forțelor terestre. „Vom stabiliza situatia in scurt timp”

21:35, 06.03.2024 - Armata ucraineana va stabiliza situatia pe campul de lupta si are in vedere formarea unor unitati pentru actiuni contraofensive in cursul acestui an, a afirmat miercuri, 6 martie, generalul Oleksandr Pavliuk, comandantul fortelor terestre ale Ucrainei, citat de Reuters și Agerpres.Ucrainenii au fost…

Ucraina a legalizat folosirea canabisului in scop medical: Zelenski a promulgat legea

10:10, 16.02.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a promulgat legea privind folosirea canabisului in scop medical dupa ce activiștii au cerut o astfel de masura pentru tratarea persoanelor ranite sau traumatizate de razboiul declanșat de Rusia, conform Reuters, scrie hotnews.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?