Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zelenski lasă diplomația și insistă: Vrem aparare aeriană și avioane! Acum!

Publicat:
Zelenski lasă diplomația și insistă: Vrem aparare aeriană și avioane! Acum!

Presedintele Ucrainei Volodimir Zelenski a declarat ca anul acesta nu poate fi doar un an de discutii, tara sa avand nevoie de decizii ale partenerilor sai. El a argumentat ca doar suficiente sisteme de aparare aeriana si avioane de lupta pot alunga aviatia rusa, scrie news.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

NATO pregatește sisteme de aparare aeriana pentru Ucraina. Stoltenberg, așteptat sa faca anunțul 'in viitorul apropiat'

13:35, 21.04.2024 - Anunțurile sunt așteptate "in viitorul apropiat", a declarat secretarul general al NATO dupa ce Zelenski s-a intalnit cu miniștrii apararii. Deși accentul este pus pe sistemul Patriot, "exista și alte arme pe care aliații le pot furniza, inclusiv SAMP/Ts", a declarat secretarul general al NATO, Jens…

G7 se angajeaza sa intareasca mijloacele de aparare aeriana ale Kievului

18:30, 19.04.2024 - Ministrii de externe ai statelor din G7 s-au angajat vineri ‘sa intareasca mijloacele de aparare aeriana ale Ucrainei’ impotriva atacurilor Rusiei, informeaza AFP. In comunicatul lor final publicat la incheierea reuniunii care s-a desfasurat timp de trei zile pe mica insula italiana Capri, ei afirma…

Primele avioane de lupta F-16 achiziționate de Romania din Norvegia au aterizat la Campia Turzii (fotogalerie)

14:45, 19.04.2024 - Primele trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziționate de Romania din Norvegia au aterizat vineri in Baza 71 Aeriana „General Emanoil Ionescu”, de la Campia Turzii, in vederea dotarii Escadrilei 48 Vanatoare, a anunțat Ministerul Apararii Naționale (MApN), conform Agerpres.

SUA sporesc integrare a sistemelor de aparare aeriana in Orientul Mijlociu pe fontul tensiunilor dintre Iran și Israel

13:50, 18.04.2024 - Consilierul pe probleme de securitate naționala al SUA, Jake Sullivan, a declarant, mierucuri, ca Departamentul Apararii, impreuna cu Comandamentul Central al SUA, continua sa sporeasca gradul de pregatire și de integrare a sistemelor de aparare aeriana in Orientul Mijlociu.

MApN. Ne mai vin trei avioane olandeze

12:20, 16.04.2024 - Inca trei aeronave F-16 Fighting Falcon ale Fortelor Aeriene Regale Olandeze vor fi puse la dispozitia Centrului european de instruire F-16, in cadrul programelor dedicate pilotilor pentru operarea acestui tip de aeronave de lupta, a informat, marti, MApN. Ministrul Apararii Nationale, Angel Tilvar,…

VIDEO/ Rușii au pierdut cel puțin șase avioane de lupta dintr-o lovitura - SBU ar fi lovit puternic aerodromul Morozovsk

13:40, 05.04.2024 - Atacul asupra aerodromului din Morozovsk a fost efectuat de Serviciul de Securitate al Ucrainei impreuna cu structurile Forțelor de Aparare, potrivit unor surse, cel puțin 6 avioane au fost distruse, noteaza Ukrainskpravda care citeaza surse din SBU.

Zelenski, dupa atacul cu rachete asupra Kievului:avem nevoie de mai multe sisteme de aparare aeriana

22:05, 25.03.2024 - Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a solicitat partenerilor occidentali sa doneze mai multe sisteme de aparare aeriana. Solicitarea a fost facuta luni, dupa atacul cu rachete care a vizat orașul Kiev. Cel puțin cinci persoane au fost ranite.

Atac la Odesa soldat cu opt morți. Localnica: „Este inspaimantator”. Zelenski cere sisteme de aparare aeriana

12:50, 03.03.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a reiterat sambata apelul sau catre aliații occidentali pentru furnizarea cat mai repede cu putința de noi sisteme aeriene dupa atacurile rusești soldate cu cel puțin 11 morți, dintre care opt la Odesa.


Ce parere ai despre aceasta stire?