Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zelenski avertizează în privința înghețării războiului: „Putin este un prădător care nu se mulțumește cu produse congelate”

Publicat:

a avertizat marti de la Davos ca liderul autoritar rus este un „pradator” care nu ar fi multumit cu un conflict „inghetat” in Ucraina, unde linia frontului este in buna masura blocata de mai multe luni.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski. Ucraina, ”progrese in productia de rachete si de drone”

09:50, 11.04.2024 - Ucraina face progrese in productia de rachete pentru a se apara de Rusia, a declarat miercuri seara presedintele ucrainean Volodimir Zelenski in mesajul sau video difuzat zilnic, informeaza dpa. A fost demarata productia in serie si au fost dezvoltate noi modele, a spus Zelenski. Acum, este important…

Trump refuza invitația lui Zelenski de a veni in vizita in Ucraina. Cum motiveaza

09:35, 11.04.2024 - Donald Trump, candidat republican la alegerile prezidențiale din SUA, considera ca nu este potrivit sa viziteze Ucraina in acest moment deoarece nu detine o functie, a transmis miercuri echipa sa de campanie, dupa ce presedintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a indemnat sa vina in vizita, informeaza…

Zelenski i-a raspuns lui Trump, care a spus ca razboiul se termina daca Ucraina cedeaza Rusiei Crimeea și Donbasul: „Am nevoie de argumente foarte puternice”

14:11, 10.04.2024 - Președintele Volodimir Zelenski a calificat ideea fostului președinte american Donald Trump ca Ucraina poate pune capat rapid razboiului acceptand concesii teritoriale pe scara larga drept primitiva, intr-un interviu pentru Politico, citat de revista ucraineana Novoe Vremia.Președintele ucrainean spune…

Zelenski califica drept inacceptabila ezitarea Occidentului in privința ajutorului militar pentru Ucraina

11:45, 05.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a calificat drept complet inacceptabila ezitarea Occidentului de a furniza ajutor militar tarii sale, in discursul sau video nocturn de joi, potrivit DPA.

„Chiar si maine, rachetele pot zbura spre orice stat”. Zelenski avertizeaza: Fara ajutorul SUA, Putin va impinge rapid razboiul in NATO

16:25, 28.03.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski avertizeaza ca fara un ajutor urgent in armament din partea Statelor Unite, Ucraina risca sa nu mai poata face fata. In aceasta situație, spune el, Vladimir Putin nu se va opri și va viza Kazahstanul, apoi statele baltice, Polonia si cel putin jumatate de Germania.…

Viziunea elitelor ruse privind strategiile potențiale ale lui Putin in privința razboiului din Ucraina

18:40, 26.03.2024 - Publicația independenta rusa „Meduza” citeaza surse apropiate de Kremlin potrivit carora, in opinia elitelor, Vladimir Putin ia in considerare doua posibile strategii de incheiere a razboiului din Ucraina.

Președintele Lituaniei avertizeaza: la fel ca Hitler pe vremuri, Putin este un pericol pentru intreaga Europa

17:45, 14.03.2024 - Vladimir Putin „nu se va mulțumi cu Ucraina” in cazul in care ar ieși invingator in razboiul pe care il poarta impotriva acestei țari, a avertizat președintele lituanian Gitanas Nauseda.

(video) Volodimir Zelenski, la doi ani de la declanșarea razboiului: „Traim 730 de zile de durere. Dar, in același timp, 730 de zile de speranța”

17:55, 24.02.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a insistat ca Ucraina va caștiga razboiul și și-a indemnat pe ucraineni sa ramana optimiști, in timpul unui discurs care marcheaza doi ani de cand Rusia a declanșat razboiul, relateaza CNN, citat de libertatea.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?