Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zeci de localităţi din Ialomiţa, incluse în zona de risc înalt din cauza gripei aviare

Publicat:

Din cauza aparitiei focarelor de gripa aviara inalt patogena pe teritoriul Europei, si pentru a inclus 24 de localitati in zona epidemiologica de inalt.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Transmiterea gripei aviare la oameni este „o ingrijorare enorma”, avertizeaza OMS. Tulpina H5N1 are o rata de mortalitate „extraordinar de mare”

17:50, 18.04.2024 - Organizația Mondiala a Sanatații (OMS) și-a exprimat joi, 18 aprilie, ingrijorarea cu privire la raspandirea gripei aviare H5N1, care are o rata de mortalitate "extraordinar de mare" la oameni, scrie The Guardian.Epidemi care a inceput in 2020 a dus la moartea sau uciderea a zeci de milioane de pasari…

OMS: „Transmiterea gripei aviare la om reprezinta o ingrijorare enorma!”

16:25, 18.04.2024 - Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) si-a exprimat astazi „ingrijorarea enorma” fata de raspandirea in crestere a tulpinii H5N1 a virusului gripei aviare la noi specii, inclusiv la oameni. Jeremy Farrar, cercetator-sef al OMS, a declarat, astazi, la Geneva: „Acest lucru ramane, cred eu, o ingrijorare…

Copaci și stalpi cazuți in mai multe localitați! Iata ce probleme au aparut din cauza vantului puternic din județ

15:05, 02.04.2024 - Vantul puternic abatut asupra județului Buzau, fenomen care se resimte și in municipiul Buzau, a produs mai multe incidente pana la aceasta ora. Pe langa mai multe cazuri de copaci și stalpi cazuți, forțele de intervenție in astfel de situații se confrunta și cu mai multe incendii de vegetație uscata.…

Alerta in raionul Orhei, din cauza gripei aviare: Autoritatile au instituit zone de protecție si vin cu atenționari catre populatie

20:46, 28.02.2024 - Comisia pentru Situații Excepționale a fost intrunita, in regim de urgența, pentru aprobarea planurilor de masuri pentru combaterea și eradicarea focarului de gripa aviara depistat in raionul Orhei.

Sute de pasari, sacrificate in țara, din cauza gripei aviare: Cate focare au fost depistate, in ultima saptamana

19:50, 19.02.2024 - Agenția Naționala pentru Siguranța alimentelor anunța ca in perioada 09.02.2024 - 16.02.2024 pe teritoriul Republicii Moldova au fost inregistrate 4 focare de gripa aviara inalt patogena.

Transporturile de oua si carne de pasare, verificate din cauza gripei aviare din Ungaria

11:01, 19.02.2024 - Autoritatile din Arad instituie filtre pe toate drumurile din zona de frontiera cu Ungaria, pentru a verifica transporturile de oua, carne si pasari vii, pe fondul evolutiei unor focare de gripa aviara in tara vecina.

Stare de alerta epidemiologica din cauza gripei

08:15, 05.02.2024 - Romania a intrat in stare de alerta epidemiologica la finalul saptamanii trecute din cauza gripei. Asta dupa ce numarul de infecții respiratorii s-a dublat in... The post Stare de alerta epidemiologica din cauza gripei appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Alerta epidemiologica din cauza gripei. Rafila: Nu vor fi restricții pentru populație

17:50, 01.02.2024 - Stare de alerta epidemiologica pentru gripa. Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, anunța ca Romania este in a 3-a saptamana de creștere a cazurilor de gripa. Se instituie alerta epidemiologica, dar asta nu inseamna ca vor fi restricții pentru populație.


Ce parere ai despre aceasta stire?