Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zeci de avioane militare chineze au pătruns în zona de apărare aeriană a Taiwanului

Publicat:

din Taiwan au mobilizat, luni, avioane de vanatoare pentru a intercepta zeci de aeronave militare chineze care au patruns in zona taiwaneza de aparare aeriana, informeaza agentia Reuters.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Blinken a plecat din China cu tot cu 'porumbelul pacii': Chinezii au trimis avioane și nave militare la granița cu Taiwan

10:30, 27.04.2024 - Taiwanul a raportat sambata o reluare a activitații militare chineze in apropierea insulei, 12 avioane trecand linia mediana a Stramtorii Taiwan, la o zi dupa ce secretarul de stat american Antony Blinken a incheiat o vizita in China, scrie Reuters.

Zelenski lasa diplomația și insista: Vrem aparare aeriana și avioane! Acum!

11:25, 20.04.2024 - Presedintele Ucrainei Volodimir Zelenski a declarat ca anul acesta nu poate fi doar un an de discutii, tara sa avand nevoie de decizii ale partenerilor sai. El a argumentat ca doar suficiente sisteme de aparare aeriana si avioane de lupta pot alunga aviatia rusa, scrie news.ro.

Taiwanul anunta ca a detectat 21 de avioane militare chineze in jurul insulei

10:10, 20.04.2024 - Douazeci si unu de avioane militare chineze au fost detectate in jurul Insulei Taiwan incepand cu ora locala 8.15 (0.15 GMT), a anuntat sambata Ministerul Apararii taiwanez, cu o luna inainte de investirea presedintelui ales Lai Ching-te, informeaza France Presse, potrivit Agerpres

SUA vor vinde Ucrainei modernizari ale sistemului de aparare aeriana HAWK

10:20, 10.04.2024 - Statele Unite vor vinde Ucrainei echipamente in valoare de pana la 138 de milioane de dolari pentru intreținerea și modernizarea sistemelor de aparare aeriana HAWK, a declarat marți un oficial al Departamentului de Stat al SUA pentru Reuters.

Discuții militare intre SUA și China pe tema Taiwanului

10:50, 06.04.2024 - Oficiali militari americani s-au intalnit cu omologii lor chinezi la inceputul acestei saptamani pentru in Hawaii, discuțiile fiind axate pe modul in care cele doua țari pot opera in siguranța, au declarat vineri oficiali americani, citați de Reuters.

30 de avioane militare chineze, detectate in jurul Taiwanului in doar 24 de ore

09:45, 03.04.2024 - 30 de avioane militare chineze au fost detectate in decursul ultimelor 24 de ore in jurul Taiwanului, a anuntat miercuri Ministerul Apararii de la Taipei, aceasta fiind una din cele mai importante desfasurari din acest an.

Italia a interceptat avioane rusești deasupra Marii Baltice, susțin surse din aparare

08:40, 30.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

'Razboi' deasupra Marii Negre: Rusia afirma ca a interceptat trei avioane militare franceze

20:10, 05.03.2024 - 'Razboi' deasupra Marii Negre: Rusia afirma ca a interceptat trei avioane militare francezeRusia a afirmat marti ca a ridicat de la sol un avion de vanatoare pentru a intercepta trei avioane militare franceze care se apropiau de frontiera sa deasupra Marii Negre, un tip de incident care nu este unul…


Ce parere ai despre aceasta stire?