Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Yemen: Un ministru neagă informaţiile privind retragerea rebelilor houthi din trei porturi

Publicat:

Ministrul yemenit al Informatie, Moammar al-Eryani, a scris pe Twitter ca propunerea rebelilor houthi de a se retrage din porturile Hodeida, Saleef si este inexacta si induce in eroare, transmite sambata Reuters.

Al-Eryani a precizat ca orice retragere unilaterala, care nu permite realizarea de monitorizari si verificari in comun, este inacceptabila. AGERPRES/(AS - autor: , editor online: )

 

Sursa foto: www.english.alarabiya.net

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Americanii au lovit adanc in avanpostul rebelilor Houthi din Yemen

10:41, 09.04.2024 - Armata americana a anuntat luni ca a distrus sisteme de aparare aeriana si de drone ale rebelilor houthi din Yemen aliati cu Iranul in zona Marii Rosii, fara a provoca pagube traficului comercial si navelor SUA sau ale coalitiei, relateaza Reuters, arata Agerpres.

Un cargo scufundat in Marea Rosie dupa un atac al rebelilor houthi prezinta risc pentru mediu

20:26, 03.03.2024 - Nava britanica scufundata in Marea Rosie dupa un atac cu rachete al rebelilor yemeniti houthi prezinta un risc pentru mediu si pentru traficul maritim, avertizeaza duminica intr-un comunicat Comandamentul militar american pentru Orientul Mijlociu Centcom, transmit AFP, EFE si Reuters. "Cele circa 21.000…

Putin și Șoigu neaga informațiile SUA: Moscova nu intenționeaza sa lanseze arme nucleare in spațiu

19:50, 20.02.2024 - Președintele Vladimir Putin a declarat marți ca Rusia este impotriva desfașurarii de arme nucleare in spațiu, iar ministrul apararii, Serghei Șoigu, a negat categoric afirmațiile SUA ca Rusia dezvolta o capacitate nucleara pentru a dezactiva sateliți, conform Reuters.

Ministrul ucrainean de Externe discuta cu omologul chinez despre perspectivele de pace in razboiul cu Rusia

13:15, 18.02.2024 - Ministrul ucrainean de externe Dmytro Kuleba a declarat sambata ca a discutat cu omologul sau chinez despre perspectivele de pace in razboiul de aproape doi ani al Ucrainei cu Rusia, ca parte a unei incercari de lunga durata de a consolida relatiile cu Beijingul, transmite Reuters. ”M-am intalnit…

Yemen: Rebelii houthi anunța noi lovituri americane și britanice

07:36, 08.02.2024 - Statele Unite si Marea Britanie au lovit din nou tinte ale rebelilor houthi in Yemen, in provincia Hodeida (vest), a informat miercuri agentia de presa a rebelilor yemeniti, Washingtonul si Londra nefacand deocamdata niciun comentariu, scrie AFP.

Șeful rebelilor Houthi spune ca va „escalada și mai mult” atacurile din Marea Roșie dupa represaliile americane

18:30, 06.02.2024 - Liderul gruparii yemenite Houthi, aliniata regimului de la Teheran, a declarat, marți, ca organizația sa va continua escaladarea ostilitaților in Marea Roșie impotriva navelor comerciale, daca atacurile din Fașia Gaza nu se opresc, relateaza Reuters.

SUA și Regatul Unit au lovit poziții ale rebelilor Houthi. David Cameron: Am dat avertismente repetate

13:35, 04.02.2024 - Ministrul britanic de externe, David Cameron, a transmis pe o rețea sociala ca SUA și Regatul Unit au desfașurat a treia runda de acțiuni comune in Marea Roșie, ca raspuns la atacurile Houthi asupra transportului maritim international. Atacurile rebelilor din Yemen "trebuie sa inceteze", „am dat avertismente…

S-a prabușit un elicopter al politiei in sudul Turciei. Doua persoane au murit

10:20, 04.02.2024 - Un elicopter al politiei s-a prabusit sambata in sudul Turciei, doi ofiteri decedand si un tehnician fiind ranit, a anuntat ministrul de interne turc Ali Yerlikaya intr-o postare pe reteaua X (fosta Twitter), transmite Reuters. Elicopterul decolase de pe aeroportul Hatay si se indrepta spre Gaziantep,…


Ce parere ai despre aceasta stire?