Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Xtra Night Show. Maria și Antonio de la„Mireasa”, dezvăluiri despre sarcină. Cei doi concurenți așteaptă cu nerăbdare momentul: „Doamne ajută!” / VIDEO

Publicat:

In cadrul emisiunii de azi, de la , Maria și Antonio de la „Mireasa” au facut dezvaluiri prețioase despre sarcina. Cei doi concurenți așteapta cu nerabdare momentul. Iata ce marturisiri au facut!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvaluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

15:20, 03.04.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin sa meraga alaturi de ea intr-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.

Mireasa sezonul 7. Ce mai face și cum arata Giulia, concurenta cu care Antonio se saruta dupa desparțirea de Maria

16:16, 01.04.2024 - Giulia este una dintre fostele concurente de la Mireasa sezonul 7. Nu a fost in competiție de la inceput, iar pentru scurt timp a fost intr-o cunoaștere cu Roberto, apoi a format un cuplu cu Zian. Dupa ce au decis ca nu se potrivesc, ea și-a aratat interesul pentru Antonia.

Muzeul Etnografic „Anton Badea” din Reghin iși așteapta vizitatorii cu nerabdare

06:41, 23.03.2024 - Muzeul Etnografic „Anton Badea" din municipiul Reghin iși deschide porțile pentru vizitatorii sai, intr-un iz primavaratic, de marți pana vineri, pentru a-i incanta cu o „calatorie in timp" in staul romanesc adevarat. Muzeul Etnografic „Anton Badea" din municipiul Reghin a fost infiintat la 1 ianuarie…

Tanara mamica din Indonezia care i-a emoționat pe romani: „Am venit in Romania pentru a-mi ajuta familia și fiul sa traiasca”

18:20, 04.03.2024 - O mamica in varsta de 30 de ani din Indonezia a fost foarte emoționata cand a primit un buchet de flori pe strada, cu ocazia venirii primaverii. Momentul a fost filmat, iar videoclipul a devenit viral pe rețelele sociale.

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!

Raspunsul lui Nicușor Bancu, cand a fost intrebat daca Romania poate caștiga CE: „Doamne ajuta, eu cred ca se poate!”

20:00, 28.02.2024 - Nicușor Bancu (31 de ani), fundașul stanga al Universitații Craiova și al Romaniei, are incredere ca echipa naționala poate sa produca o surpriza de amploarea caștigarii Campionatului European, așa cum s-a intamplat și in cazul Danemarcei in 1992. ...

Mireasa, sezon 7. Maria și Antonio, escapada la munte alaturi de Amir. Susținatorii au observat un detaliu care i-a pus pe ganduri

18:25, 17.02.2024 - Maria și Antonio, foștii caștigatori ai sezonului 7 Mireasa, au plecat la munte, alaturi de Amir, fiul tinerei. Soții Anghel au publicat pe rețelele sociale imagini superbe. Una dintre ele i-a pus pe ganduri pe susținatorii lor.

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, a facut noi dezvaluiri despre desparțirea de Sergiu. Mai exista sau nu șanse de impace intre cei doi?

13:10, 16.02.2024 - Dupa anunțul desparțirii de Sergiu, Madi face noi declarații despre separarea de cel cu care urma sa se casatoreasca. Ce spune finalista de la Mireasa, sezonul 8. Mai exista sau nu șanse de impace intre ea și fostul concurent?


Ce parere ai despre aceasta stire?