Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Xtra Night Show. Denisa Despa a împlinit 33 de ani. Dansatoarea nu a vrut să-și aniverseze ziua de naștere: ”Stau cu copiii” / VIDEO

Publicat:

a preferat sa-și serbeze ziua de naștere intr-un mod atipic. Nu a facut nicio petrecere, ci a preferat sa se ocupe de proiectele personale, iar seara a mers la evenimentul organizat de o clinica pe care o promoveaza. In spirit de gluma, a menționat ca va sarbatori cu mamicile și copiii care vin la eveniment.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. Cum și-a sarbatorit Adriana Bahmuțeanu ziua de naștere. A implinit 50 de ani și a plecat in Spania: „Ma simt mult mai bine decat la 25 de ani”

23:31, 08.05.2024 - Adriana Bahmuțeanu și-a sarbatorit ziua de naștere, caci a schimbat prefixul și și-a dorit ceva diferit. A implinit 50 de ani și a plecat impreuna cu familia in Spania. Vedeta spune ca și-a dorit o vacanța și a sarbatorit și Paștele tradițional, chiar daca era departe de casa.

Xtra Night Show. Stelian Ogica, alaturi de soția lui, Alexandra, pe terenul de fotbal. Cei doi sunt casatoriți de un an: „Sunt un barbat implinit”

10:31, 26.04.2024 - Stelian Ogica și Alexandra s-au casatorit la scurt timp dupa ce au decis sa formeze un cuplu. Intre cei doi este o diferența de 33 de ani, iar de curand, i-a fost alaturi pe terenul de fotbal, cea mai mare pasiune a blondinei.

Antonia iși sarbatorește ziua de naștere. Artista a implinit frumoasa varsta de 35 de ani. Ce urare i-a facut Alex Velea / FOTO

11:05, 12.04.2024 - Este zi de sarbatoare in familia lui Alex Velea și asta pentru ca partenera lui de viața iși sarbatorește ziua de naștere. Antonia a implinit frumoasa varsta de 35 de ani. Iata ce urare speciala i-a facut iubitul ei!

Cadou pentru Mircea Rednic » Surpriza pregatita de copiii de la Arad in ziua in care a implinit 62 de ani

16:25, 09.04.2024 - Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA Arad, a implinit marți, 9 aprilie, 62 de ani. Clubul i-a pregatit o surpriza ultimului tehnician care i-a adus titlul lui Dinamo. De ziua sa, UTA l-a sarbatorit pe Rednic prin intermediul unor copii. Aceștia i-au cantat „La mulți ani” la stadionul Francisc Neuman.…

Asociația Blondie a implinit 4 ani și 200 de zboruri pentru copiii cu probleme grave de sanatate

16:20, 09.04.2024 - Transporturile aeriene catre spitale din alte țari au devenit o necesitate pentru mulți pacienți romani cu afecțiuni medicale grave. De patru ani de zile, Asociația... The post Asociația Blondie a implinit 4 ani și 200 de zboruri pentru copiii cu probleme grave de sanatate appeared first on Special…

Alina Sorescu, noi detalii despre procesul cu Alexandru Ciucu. Artista demonteaza tot ce a declarat fostul soț. „Este bulversant”

11:40, 21.03.2024 - In urma cu un an, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au anunțat ca divorteaza dupa 12 ani de casnicie. Pentru cei doi a urmat un proces lung și pare ca lucrurile sunt departe de a fi rezolvate. Artista face noi declaratii dupa ce designerul a vorbit despre relația lor.Alexandru Ciucu a declarat ca nu…

Cum și-a sarbatorit Liviu Varciu ziua de naștere. Artistul a implinit 43 ani

13:15, 18.03.2024 - In weekend, Liviu Varciu, actorul din serialul “Bravo, tata!”, și-a serbat ziua de naștere alaturi de cei dragi. Vedeta a marturisit intr-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit sa primeasca.

Xtra Night Show. Dana Rogoz, petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vlad a implinit 10 ani: „Au carat bușteni...” / VIDEO

11:05, 14.03.2024 - Dana Rogoz a facut o petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vedeta a avut grija sa il surprinda pe copilului ei pe cinste cu ocazia zilei in care a implinit varsta de 10 ani. Ce a marturisit actrița, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.


Ce parere ai despre aceasta stire?