Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Xi Jinping oferă asigurări lui Joe Biden: China se angajează să nu intervină în alegerile americane din noiembrie

Publicat:
Xi Jinping oferă asigurări lui Joe Biden: China se angajează să nu intervină în alegerile americane din noiembrie

Presedintele chinez i-a promis omologului sau american ca China nu se va amesteca in alegerile prezidentiale din , relateaza CNN.

Potrivit postului american, presedintele democrat, care candideaza la un nou mandat in noiembrie, a ridicat aceasta problema la ultima lor intalnire, in noiembrie 2023, in California, potrivit news.ro.

Potrivit unei surse apropiate dosarului, acest subiect a fost abordat in cursul unei reuniuni in Thailanda, in weekend, intre ministrul chinez de si consilierul insarcinat cu probleme de securitate nationala la…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

China „va incerca sa influențeze alegerile din SUA”. Blinken: „Avem dovezi”

10:00, 27.04.2024 - Secretarul de stat american Antony Blinken a declarat ca SUA au constatat existenta unor dovezi ale incercarilor chineze de a „influenta si, probabil, interfera” cu viitoarele alegeri din Statele Unite, in ciuda angajamentului anterior al liderului Xi Jinping de a nu face acest lucru, relateaza CNN.

Președintele chinez Xi Jinping: China și SUA ar trebui sa fie parteneri, nu rivali

13:10, 26.04.2024 - Președintele chinez Xi Jinping s-a intalnit cu secretarul de stat al SUA Antony Blinken. Intalnirea are loc in timpul vizitei pe care Blinken o face in China. Liderul chinez a spus ca SUA și China ar trebui sa fie parteneri, nu rivali, informeaza Mediafax.

Ucraina iese din corzi: Vot crucial in Camera Reprezentanților

08:25, 21.04.2024 - Dupa lungi si dificile negocieri, Camera Reprezentantilor din SUA a adoptat un urias plan de ajutor pentru Ucraina, Israel si Taiwan, sustinut de alesi ai ambelor partide. Parlamentarii au votat in ritm rapid acest urias pachet financiar de 95 de miliarde de dolari, cerut de luni de zile de presedintele…

Cancelarul german Olaf Scholz discuta cu președintele chinez Xi Jinping despre cum pot contribui la „o pace dreapta in Ucraina”

12:41, 16.04.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz a anuntat marti discutii despre o „pace dreapta” in Ucraina cu presedintele chinez Xi Jinping, in cadrul unei intalniri la Beijing, unde l-a primit in finalul unei vizite de trei zile in China, primul partener comercial al Germaniei, informeaza AFP, relatat de News.ro. 

Discuții intre militari de rang inalt in Hawai

10:50, 06.04.2024 - Oficiali militari americani s-au intalnit cu omologii lor chinezi la inceputul acestei saptamani pentru in Hawaii, discuțiile fiind axate pe modul in care cele doua țari pot opera in siguranța, au declarat vineri oficiali americani, citați de Reuters. Președintele american Joe Biden a incercat sa gestioneze…

Xi Jinping și Joe Biden au vorbit despre tensiunile China - SUA. „O concurenta intensa necesita o activitate diplomatica intensa”

22:20, 02.04.2024 - Presedintii chinez Xi Jinping si american Joe Biden au avut marti o convorbire telefonica, prima lor conversatie de la un summit in noiembrie anul trecut in California, avand ca obiectiv, potrivit Casei Albe, „gestionarea tensiunilor” dintre cele doua superputeri, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Putin spune ca Joe Biden este mai „previzibil” pentru Moscova decat rivalul sau din alegerile prezidențiale, Donald Trump

08:00, 15.02.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a dat asigurari miercuri ca omologul sau american Joe Biden este mai „previzibil” pentru Moscova decat rivalul sau Donald Trump, dar a mentionat ca Moscova este pregatita sa „lucreze” cu castigatorul alegerilor prezidentiale din Statele Unite, oricine ar fi el, relateaza…


Ce parere ai despre aceasta stire?