Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

WRS, despre experiența la Eurovision 2022. Ce planuri de viitor are cântărețul: „Am legat conexiunile”

Publicat:

WRS a ieșit pe locul 18 la finala Eurovision 2022. In exclusivitate la „Neatza cu Razvan și Dani”, artistul a povestit ce experiența a avut la concurs, dar și ce planuri de viitor are. Iata ce detalii a oferit cantarețul!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Catalin Botezatu traiește experiența Eurovision alaturi de Moroccanoil

08:50, 10.05.2024 - Catalin Botezatu traiește experiența Eurovision alaturi de Moroccanoil Catalin Botezatu a participat la ceremonia de deschidere, pașind pe covorul violet alaturi de toți artiștii participanți, și a avut parte de vizite in culise, unde i-a cunoscut pe stiliștii internaționali Moroccanoil care realizeaza…

Prin ce a trecut Ramona Olaru in vacanța ei in Cairo. "Am pierdut pașaportul". De ce a ajuns la Ministerul de Interne al Egiptului

11:40, 23.04.2024 - Ramona Olaru tocmai s-a intors din vacanța din Cairo, unde se presupunea ca se va distra și relaxa. Prezentatoarea rubricii meteo de la Neatza cu Razvan și Dani a trecut prin numeroase peripeții care i-au stricat vacanța.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Ironia cu care și-a amuzat colegii: „Viața mea sentimentala este...”

09:05, 03.04.2024 - Ramona Olaru reușește sa aduca mereu voia buna in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. La fel s-a intamplat și in aceasta dimineața, atunci cand și-a amuzat colegii cu un banc inspirat din viața ei personala.

Cum te simți ca un VIP in spațiu? Iei cina și platești 500 de milioane de dolari

13:10, 20.03.2024 - SpaceVIP, o companie de calatorii spațiale de lux, a anunțat ca va introduce o noua experiența extravaganta – o cina in spațiu, disponibila la prețul de 500 de milioane de dolari. Aceasta ar urma sa fie realizata intr-un balon spațial și va dura 6 ore (de la 4 pana la 10 dimineața), iar cei curioși…

(video) „Sunt bucuroasa ca traiesc aceasta experiența alaturi de Denis”: The Motans și Andra, prima colaborare. Cum suna piesa „Inapoi in viitor”

15:05, 11.03.2024 - The Motans a colaborat, pentru prima data, cu Andra pentru „Inapoi in Viitor”, o piesa despre o poveste de iubire sincera. Melodia a adunat, in cateva zile, peste 100.000 de vizualizari pe YouTube, scrie SHOK.md .

Star Matinal. Cucu de la Noaptea Tarziu și iubita sa, Rebeca, planuri mari de viitor. Cei doi formeaza un cuplu de cateva luni: ”Vorbim sa cumparam...” / VIDEO

13:10, 28.02.2024 - Cucu de la Noaptea Tarziu are parte de o relație plina de iubire alaturi Rebeca, tanara care i-a pus inima pe jar. Cei doi au planuri mari impreuna și urmeaza sa lanseze un brand. PE langa relația de cuplu, vor deveni și parteneri in afaceri, astfel ca responsabilitatea va crește radical.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Ce a spus asistenta TV despre bogații din București: ”Cu cat ești mai...” / VIDEO

09:45, 19.02.2024 - Ramona Olaru a inceput o noua ediție Neatza cu Razvan și Dani cu zambetul pe buze. Asistenta TV a pregatit, in prima zi a saptamanii, o gluma amuzanta prin care i-a ironizat pe bogații din București, din zonele exclusiviste. Iata ce a spus asistenta TV in direct.


Ce parere ai despre aceasta stire?