Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Whitney Houston a murit de la alcool si medicamente, nu s-a inecat

Publicat:

whitney a murit din cauza unei combinatii fatale de Xanax si alcool si nu inecata in baie, arata raportul preliminar al medicilor legisti.
Nu era destula apa in plamanii cantaretei, pentru a se ajunge la concluzia ca aceasta a murit inecata, informeaza TMZ, citand surse din cadrul familiei.
Medicii sustin ca este posibil ca solista sa fi murit inainte sa ajunga sub apa complet. Rezultatele oficiale nu au fost inca anuntate, deoarece se asteapta analizele toxicologice.
Corpul cantaretei ar fi fost descoperit de o matusa, , in baie. Aceasta…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce spun medicii despre cazul fetiței de patru ani din Calarași, care a murit dupa ce a mancat pește. Cat de mare este pericolul pentru romani: ”Este incredibil ca...”

09:10, 03.05.2024 - O fețita de patru ani s-a stins din viața in Calarași, dupa ce a mancat pește congelat. Și bunica ei a ajuns la spital și ulterior a murit. Medicii au reacționat in acest caz revoltator, avand in vedere cat de des este consumat peștele in aceasta perioada, in Romania.

27 de intoxicații cu medicamente și 4 cu alcool: Cate persoane au solicitat ajutorul medical, saptamana trecuta

08:30, 23.04.2024 - IMSP CNAMUP informeaza ca in perioada 15-21 aprilie curent, intervenția ambulanței a fost solicitata pentru 14 155 cetațeni, inclusiv la 1998 copii. Dupa acordarea asistenței medicale urgente la etapa de prespital 5762 pacienți, dintre care 1198 copii, au fost transportați la spitale.

DOCUMENT | De ce au murit, de fapt, pacienții de la Spitalul Pantelimon

14:00, 12.04.2024 - Corpul de Control al ministrului Sanatatii se afla vineri la Spitalul Sfantul Pantelimon din Capitala, acolo unde medicii sunt acuzați pentru moartea a 20 de pacienti internați la Terapie Intensiva, care ar fi murit in decurs de patru zile, in urma administrarii incorecte a unui medicament.

O persoana a murit și doua au fost ranite la Bailești dupa ce au fost lovite de o mașina care a intrat pe trotuar

13:11, 10.04.2024 - Incidentul a avut loc, miercuri, 10 aprilie, pe strada Victoria din municipiul Bailești, județul Dolj, dupa ce șoferul unei mașini ar fi pierdut controlul volanului și a intrat pe trotuar, lovind in plin trei femei. Una dintre victime a decedat, informeaza Gazeta de Sud.„Polițiștii ajunși la fața locului…

Noi detalii in cazul morții Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc in Brașov: "Nu ar fi consumat niciodata alcool!"

08:55, 09.04.2024 - Noi informații in cazul Sarei, adolescenta in varsta de 15 ani care a murit dupa ce a cazut de la etajul al 8 al unui bloc din Brașov. Apropiații fetei spun ca ea nu ar fi consumat niciodata alcool.

Medicii infirma ipoteza crimei: Iubitul jucatoarei de tenis Sabalenka a murit din cauza unui cheg de sange

14:55, 19.03.2024 - Moartea lui Konstantin Koltsov a zguduit marti lumea tenisului. Fostul jucator de hochei pe gheata si iubit al Arinei Sabalenka a murit la doar 42 de ani, la Miami, unde se afla alaturi de sportiva belarusa. Deși inițial presa vechiula scenariul unei crime, motivul decesului a fost altul. Potrivit…

Artistul care a murit la 31 de ani ar fi luat pastile de slabit. Medicii i-au recomandat internarea, dar a refuzat

19:30, 29.02.2024 - Rudele artistului spun ca acesta obișnuia sa ia pastile pentru slabit. Halucinant este și faptul ca artistul s-a simțit rau cu o zi inainte de a muri. Barbatul a ajuns la urgențe unde medicii au observat ca starea lui nu este una buna și i-au recomandat sa ramana cateva zile internat pentru ai multe…

Actiunile Zealand Pharma, concurenta a Novo Nordisc si Elli Lilly, au crescut cu 35%, sustinute de succesul unui medicament pentru slabire

06:55, 27.02.2024 - Studiul de faza 2 al medicamentului survodutida a aratat ca 83% dintre adulti au observat rezultate pozitive pentru o forma de inflamatie hepatica cauzata de excesul de celule adipoase, cunoscuta sub numele de ”MASH”, a anuntat compania. Medicamentul are ”eficacitate demonstrata” la persoanele cu obezitate…


Ce parere ai despre aceasta stire?