Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Wesley Sneijder se retrage din naţionala Olandei la 6 septembrie, într-un meci amical cu Peru

Publicat:

, in varsta de 33 de ani, se va retrage din nationala Olandei la 6 septembrie, la un meci amical cu Peru, a anuntat federatia olandeza.

Wesley Sneijder, care si-a anuntat retragerea la 4 martie, este recordmanul selectiilor in nationala Olandei, cu 133 de meciuri.

Sneijder a debutat in nationala Olandei in 2003, la un meci amical cu Portugalia. Olandezul a jucat in ultima sa partida pentru prima reprezentativa, a 133-a, impotriva Romaniei, in noiembrie 2017.

In prezent, Wesley Sneijder este legitimat la gruparea , din Qatar, anunța News.ro.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu pregatește o vizita in Qatar: 'Asta e salvarea Romaniei, așa s-au stabilizat și Spania, Italia, Portugalia' (video)

22:20, 08.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni seara, la Antena 3, ca va face o vizita oficiala in Qatar pentru a cauta bani de investiții in proiecte majore de infrastructura, printre care ruta Comarnic-Brașov.

ROMANIA MECI DE VIS Naționala de handbal feminin se prezinta intr-un amical de prestigiu in aprilie

09:51, 03.04.2024 - Selecționerul Pera a evidențiat importanța acestui meci amical cu Franța pentru evoluția tinerei sale echipe The post ROMANIA MECI DE VIS Naționala de handbal feminin se prezinta intr-un amical de prestigiu in aprilie first appeared on Informatia Zilei .

Critici pentru naționala: „Daca v-a placut jocul din preliminarii, ma jigniți”

10:41, 26.03.2024 - Dupa 1-1 cu Irlanda de Nord, in primul amical al anului, Dumitru Dragomir s-a declarat de jocul prestat de „tricolori”. Columbia - Romania, al doilea meci amical al naționalei din luna martie, are loc marți, de la ora 21:30. Va fi liveTEXT pe GSP. ...

Under 19: Naționala de juniori Moldovei va disputa astazi cel de-al treilea meci amical din cantonamentul din Turcia

10:35, 26.03.2024 - Naționala de juniori Under 19 a Moldovei va disputa astazi, 26 martie, cel de-al treilea meci amical programat in cantonamentul din Turcia. Duelul contra selecționatei similare din Estonia este programat pentru ora 15:00, informeaza Federația Moldoveneasca de Fotbal (FMF).

VIDEO Fara Lionel Messi, Argentina a invins El Salvador, intr-un meci amical

12:25, 23.03.2024 - Nationala de fotbal a Argentinei, campioana mondiala en-titre, a invins, in absenta capitanului sau Lionel Messi, usor accidentat, El Salvador, cu 3-0 intr-un meci amical, vineri seara, la Philadelphia din SUA.Fundasul Cristian Romero a deschis scorul in minutul 16, Enzo Fernandez a dublat…

Romania și-a aflat adversarele din preliminariile EURO 2026. Primele declarații ale selecționerului George Buricea

20:55, 21.03.2024 - Nationala de handbal masculin a Romaniei se va lupta pentru calificarea la Campionatul European din 2026 cu Portugalia, Polonia si Israel, in urma tragerii la sorți de astazi. Romania a fost repartizata in Grupa a 8-a a preliminariilor EHF EURO 2026, in urma traegrii la sorti efectuata, joi, la Copenhaga.…

Naționala U19 a Moldovei a invins echipa similara din Macedonia de Nord intr-un meci amical: Cu scor s-a incheiat partida

19:10, 20.03.2024 - Naționala U19 a Moldovei a invins astazi intr-un meci amical cu reprezentativa similara din Macedonia de Nord. Prima partida din cele 3 dueluri stabilite s-a incheiat cu scorul de 0-1, pe stadionul Bellis Deluxe (A) din Antalya, conform Federației Moldovenești de Fotbal (FMF).

Selecționata Moldovei va juca un amical cu Insulele Cayman in martie

17:05, 16.03.2024 - Site-ul UEFA.com anunța ca pe 26 martie va avea loc meciul amical dintre Naționalele din Insulele Cayman și Republica Moldova. Partida este programata la stadionul Maidan din Antalya. Inceputul la ora 16:00. Cele doua reprezentative se vor intilni in premiera. Naționala din Insulele Cayman este una…


Ce parere ai despre aceasta stire?