Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Weekend cu Dirty Shirt, Haarp Cord, Pro Musica, Sebastien, Dan Andrei, Leo Lanvin, Delia şi Voltaj

Publicat:

Printre evenimentele care se anunta pentru acest weekend, se numara concerte si party-uri cu , , , Sebastien, cu , , , Sebastien, , , Delia si Voltaj a aparut prima oara pe PRESSALERT.ro .

Citeste articolul mai departe pe pressalert.ro…  

Sursa articol: pressalert.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cezar Ouatu vine cu trupa lui de stand-up comedy muzical la „iUmor”. Delia e incantata: „Imi plac momentele lor sunt acordate, armonizate”

13:45, 09.05.2024 - Cezar Ouatu urca pe pe scena „iUmor”, intr-o ediție speciala difuzata duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Jurații sunt impresionați de momentul prezentat de trupa lui de stand-up comedy muzical. Duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, intr-o ediție cu totul speciala a emisiunii…

Povestea emoționanta a lui Edu Boneco, concurent la „iUmor”. A locuit pe strada de la 9 ani: „Dormeam in pasaje subterane”

14:55, 12.04.2024 - Un brazilian surprinde cu o reprezentație spectaculoasa de jonglerie, duminica, de la ora 20.00, la iUmor. Edu Buneco a locuit pe strazi și are o poveste de viața impresionanta.Cele mai spectaculoase momente artistice, numere inedite și concurenți talentați se vad duminica, de la 20.00, la Antena 1…

Catalin Botezatu i-a luat apararea Deliei dupa ce a fost criticata ca poarta geaca de rafie. Alt designer nu recomanda haina: „O sa mirosiți ca un sconcs”

12:16, 04.04.2024 - Catalin Botezatu a analizat ținuta cu care Delia a creat controverse in mediul online. Artista a aparut intr-o geaca de rafie de 1.200 de lei, iar mulți dintre fanii ei i-au criticat ținuta, la fel și designerul Florin Burescu, care o imbraca pe artista Maria Constantin. De curand, Delia s-a pozat purtand…

Alexandru Țiproc, regele invențiilor, revine pe scena iUmor de ziua lui Cheloo. Ce au spus jurații: „Arhanghelul roboticii”

12:50, 22.03.2024 - iUmor - Alege comedia sezonul 16 aduce in fața celor șase jurați, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, și in cel de-al șaselea episod, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, cele mai surprinzatoare numere de umor, invitați speciali și momente care vor starni hohote de ras.

Reacția Deliei dupa ce sora ei, Oana Matache, și Radu Siffredi au pierdut finala de la „Power Couple Romania”: „Mi se pare cumplit”

13:26, 15.03.2024 - Delia a urmarit cu sufletul la gura finala de la „Power Couple Romania” și a fost uimita de proba prin care a trecut sora ei, Oana Matache. Cantareața a avut prima reacție dupa ce cuplul a pierdut marele premiu.Finala primului sezon Power Couple Romania – La bine și la greu și-a desemnat caștigatorii:…

Ansamblul Libelula s-a calificat direct in finala sezonului 16 iUmor

10:05, 05.03.2024 - Cel de-al treilea episod din iUmor-Alege Comedia sezonul 16, difuzat duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, a continuat cu cele mai inedite momente artistice și a adus in fata celor patru jurati, Cosmin Natanticu, Catalin Bordea, Delia si Cheloo, concurenti din toate colturile lumii.

Comediantul George Tanase revine in postura de invitat special pe scena iUmor, duminica, de la 20:00: ,,Cea mai grea scena de stand-up din țara!”

10:45, 28.02.2024 - Cel de-al treilea episod din noul sezon iUmor – Alege comedia sezonul 16 va putea fi urmarit duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 și promite o noua serie de momente senzaționale, din partea celor mai talentați concurenți, dar și informații picante despre campania electorala pentru alegerea unui…

COSR si Voltaj au lansat piesa Din Toata Inima pentru Team Romania, dedicata sportivilor calificati la JO

15:46, 23.02.2024 - Piesa "Din toata inima pentru Team Romania", dedicata de trupa Voltaj sportivilor calificati la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, a fost lansata la sediul Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, in prezenta oficialilor si sportivilor olimpici, potrivit news.ro. “Comitetul Olimpic si Sportiv Roman,…


Ce parere ai despre aceasta stire?