Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vulcanul Ibu erupe din nou, aruncând cenuşă la 6 km înălţime

Publicat:
Vulcanul Ibu erupe din nou, aruncând cenuşă la 6 km înălţime

din estul Indoneziei, foarte activ de la inceputul anului, a erupt din nou luni, aruncand o coloana de cenusa la 6 km deasupra varfului, potrivit autoritatilor, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vulcanul Ibu a erupt, proiectand o coloana de cenusa in atmosfera

09:55, 04.06.2024 - Vulcanul Ibu din Indonezia a erupt marti, proiectand in atmosfera o coloana densa de cenusa care s-a ridicat pana la cinci kilometri deasupra craterului, a precizat agentia de vulcanologie, insa nu au fost raportate evacuari pana la aceasta ora, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

A murit dupa ce a cazut de la 9 metri inalțime, pe șantierul unei sali de sport

16:20, 30.05.2024 - Un accident cu final tragic s-a produs pe șantierul salii de sport care se ridica in comuna Frumosu. Un barbat venit sa lucreze la montarea unor panouri pe pereții laterali ai salii a cazut de la circa 8-9 metri inalțime, iar la cateva ore de la cazatura a murit, la Spitalul Județean Suceava, unde ...

Alerta la cel mai inalt nivel in Indonezia, dupa ce vulcanul Ibu a erupt

10:10, 19.05.2024 - Vulcanul Ibu a erupt sambata pe insula Halmahera, in estul Indoneziei, unde este alerta la cel mai inalt nivel. Șapte sate au fost evacuate, au anuntat duminica autoritatile locale, citate de Reuters.

Vulcanul Ibu din Indonezia a erupt, iar autoritațile locale au evacuat șapte sate

08:30, 19.05.2024 - Vulcanul Ibu, situat pe Insula Halmahera, in estul Indoneziei, a intrat in eruptie, sambata, determinand evacuarea a sapte sate, au anuntat duminica autoritatile locale, citate de Reuters.

VIDEO Vulcanul Ibu erupe spectaculos / Mai multe localitați din Indonezia evacuate

08:20, 19.05.2024 - Mai multe localitați de pe o insula indoneziana au fost evacuate din cauza unui vulcan care a inceput sa erupa. Erupția a inceput in noaptea de sambata spre duminica. Indonezia se afla pe „Inelul de foc” al Pacificului și are 127 de vulcani activi.

Vulcanul Ibu intra in eruptie in Indonezia si arunca in atmosfera o coloana de cenusa de cinci kilometri inaltime / VIDEO

11:35, 13.05.2024 - Vulcanul Ibu, situat pe Insula Halmahera, in estul Indoneziei, a intrat in eruptie luni si a aruncat in atmosfera o coloana uriasa de cenusa, inalta de cinci kilometri, informeaza news.ro. Autoritatile au ridicat saptamana trecuta la al doilea cel mai ridicat nivel alerta.

EXCLUSIV. Eleva din Cluj care a cazut de la inalțime, era la ora de engleza! Totul s-a intamplat sub ochii colegilor. Ce spun sursele din ancheta

17:16, 22.04.2024 - Eleva de 17 ani, care a cazut de la inalțime, de la etajul unei școli situate pe strada Dorobanților din Cluj-Napoca, s-ar fi aruncat intenționat in gol, la ora de Engleza, in fața colegilor. Incidentul s-a produs astazi, in jurul orei 14:30, la Liceul de Arte Vizuale „Romulus Ladea”. Surse…


Ce parere ai despre aceasta stire?