Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vreme caniculară în aproape toată țara, urmată de furtuni

Publicat:

Meteorologii de la ANM au emis o noua informare meteorologica de canicula urmata de poi, care va afecta aproape toata țara.Avettismentul este valabil pana vineri seara, 21 iunie, la ora 23.00.Instabilitatea atmosferica va fi temporar accentuata in cea mai mare parte a țarii. Vor fi perioade in care se…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pentru ziua de duminica, 31 martie 2024, meteorologii anunța o vreme in continuare frumoasa, de marți vin ploile și vantul

08:40, 31.03.2024 - Pentru ziua de duminica, 31 martie 2024, meteorologii anunța o vreme in continuare frumoasa, de marți vin ploile și vantul The post Pentru ziua de duminica, 31 martie 2024, meteorologii anunța o vreme in continuare frumoasa, de marți vin ploile și vantul first appeared on Partener TV .

METEO – Furtuni cu descarcari electrice așteptate la inceput de aprilie in Maramureș

07:10, 26.03.2024 - Meteorologii de la Administrația Naționala de Meteorologie au anunțat ca in perioada care urmeaza vremea va fi in incalzire semnificativa. In cea mai mare parte a intervalului temperatura aerului va avea valori cu mult peste normele climatologice. In primele zile ale acestei saptamani se vor inregistra,…

Alerta ANM! Cod galben de ninsori și vreme rea in mai multe zone ale țarii. Ce au anunțat meteorologii

12:00, 25.03.2024 - Administrația de Meteorologie a emis o avertizare meteorologica de cod galben pentru jumatate din țara, anunțand revenirea precipitațiilor sub forma de ploi și ninsori, precum și vant puternic.

Ploi și vant puternic in toata țara. O informare meteo de vreme rea a intrat in vigoare in aceasta dimineața

07:50, 12.03.2024 - Ploile și vantul puternic cuprind toata țara. In urma cu puțin timp a intrat in vigoare o informare meteo de vreme rea. Meteorologii anunța precipitații abundente și rafale de vant de pana la 55 de kilometri pe ora.

Anunț ANM de ultim moment! Meteorologii au emis cod galben de furtuni puternice și descarcari electrice

21:45, 06.03.2024 - In aceasta seara, cu puțin timp in urma, meteorologii au emis un cod galben de furtuni puternice și descarcari electrice. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora este valabila atenționarea.

Vreme predominant innorata, dar fara precipitații: Meteorologii promit condiții ideale pentru plimbari astazi

07:15, 24.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința de imbunatațire a condițiilor atmosferice spre sfarșitul zilei.

Cer innorat și vreme calma: Meteorologii prognozeaza o zi de iarna cu temperaturi moderate, astazi

08:05, 23.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, iar posibilitațile de precipitații vor fi minime, oferind o zi calma din punct de vedere meteorologic.

Anunț ANM de ultima ora!  Cod portocaliu și cod galben de vreme rea. Meteorologii anunța ninsori abundente, strat de zapada, vant și ploi in Romania

10:36, 13.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultim moment. A fost emis cod portocaliu și cod galben de vreme rea pentru mai multe zone ale Romaniei. Meteorologii anunța ninsori abundente, strat de zapada, vant și ploi.


Ce parere ai despre aceasta stire?