Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vrei să slăbeşti? Stai cu ochii pe ceas: „când” mâncăm contează la fel de mult ca şi „ce” mâncăm

Publicat:

Un mijloc eficient de a slabi ar fi incadrarea tuturor meselor zilnice intr-un interval de 8 ore si evitarea gustarilor nocturne, spun oamenii de stiinta.

Mancand toata cantitatea de alimente dintr-o zi intr-un interval de 8 ore, oamenii ar putea scadea in greutate si si-ar reduce riscul de a se imbolnavi de diabet tip 2, spun cercetatorii de la din California, SUA.

Chiar daca e vorba despre alimente bogate in zaharuri si grasimi, nu conteaza; „fereastra” de 8 ore pare sa fie un element care compenseaza efectele consumului de alimente nesanatoase. Cercetatorii…

Citeste articolul mai departe pe one.ro…  

Sursa articol: one.ro


Stiri pe aceeasi tema

Daca nu ar trebui sa consumam alimente ultraprocesate, ce ar trebui sa mancam, in schimb? Idei de meniu pentru mic dejun, pranz și cina

17:06, 11.05.2024 - Consumul de alimente ultraprocesate, precum chipsurile sau inghețata, crește riscul de a dezvolta zeci de afecțiuni medicale și de deces, potrivit unei analize care a vizat 10 milioane de persoane.

Seful Google search si-a avertizat angajatii despre ”noua realitate operationala” si le-a cerut sa fie mai rapizi

08:00, 24.04.2024 - Dar mai intai a vrut ca ei sa se aseze si sa se simta confortabil. ”Luati-va ceaiurile boba”, a spus Raghavan multimii adunate intr-un sala de la sediul companiei din Mountain View, California. Raghavan, care raporteaza direct CEO-ului Sundar Pichai si conduce grupuri cheie, inclusiv pe cele de cautare,…

Oamenii care venereaza celebritați sunt mai puțin dotați intelectual, arata un studiu

10:05, 15.04.2024 - Publicata in revista BMC Psychology, acest studiu releva ca, deși venerarea celebritaților pare sa fie asociata cu capacitați intelectuale mai slabe, ramane inca neclar daca aceasta fascinație pentru personalitați celebre reprezinta o cauza sau o consecința a acestor abilitați cognitive reduse. Este…

Oamenii de știința au reușit sa elimine virusul HIV din celule folosind editarea genetica

01:05, 22.03.2024 - Cercetatorii au eliminat HIV din celule in laborator, succes care ofera sperante pentru un tratament, informeaza DPA, conform Agerpres. Utilizand o tehnologie de editare genetica denumita Crispr-Cas, care a castigat premiul Nobel in 2020, oamenii de stiinta au reusit sa tinteasca ADN-ul HIV, indepartand…

Studiu: Persoanele care fumeaza țigari electronice sufera modificari similare la nivelul ADN-ului lor ca și fumatorii de țigari clasice care dezvolta cancer

13:46, 20.03.2024 - Oamenii de știința de la University College London au analizat mostre de celule de obraz de la utilizatorii de vaping și le-au comparat cu cele de la fumatori de țigari. Ambele grupuri prezentau modificari similare ale ADN-ului celulelor din gura, relateaza The Times. Aceste modificari au fost, la randul…

oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

10:55, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Corpul uman ramane un mare mister: oamenii de știința dezvaluie ca sursele a zeci de substanțe chimice nu pot fi identificate

05:30, 16.03.2024 - Cercetatorii de la Universitatea din California, San Francisco, au elaborat o metoda inovatoare de screening pentru detectarea mai precisa a substanțelor chimice din organismul uman. Intr-un studiu recent, aceasta tehnica a identificat peste 100 de substanțe chimice, inclusiv 50 care nu fusesera niciodata…

Ținta „Net Zero“ poluare

12:16, 11.03.2024 - Abordarea inegalitații este vitala pentru atingerea obiectivelor referitoare la poluare și ținta „Net Zero“, potrivit unui studiu publicat in Nature Climate Change. Autorii de la Universitatea Cambridge, Marea Britanie, cred ca inegalitațile limiteaza cine poate adopta in mod realist comportamente cu…


Ce parere ai despre aceasta stire?