Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vom avea o nouă stare urgenţă cu izolare totală după alegeri? Nelu Tătaru: 'Eu nu mă aştept la un nou lockdown'

Publicat:

, , a declarat miercuri la ca nu se asteapta la 'un nou lockdown' - stare de urgenta cu izolare la domiciliu -, ci doreste ca toata lumea sa respecte regulile pentru prevenirea raspandirii noului coronavirus. "Eu nu ma astept la un nou lockdown, ma astept ca toata lumea sa respecte niste reguli si niste precautii. Atat timp cat nu respectam, putem avea tot felul de scenarii. In conditiile in care ne aflam cu o luna deosebit de dificila prin reluarea multor activitati, noi nu cerem decat respectarea acelor norme de aplicare a acelor reluari de…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

In ce stare se afla Florin Piersic și de ce trebuie transportat de urgența la Viena

08:26, 03.05.2024 - In ce stare se afla Florin Piersic și de ce trebuie transportat de urgența la Viena Continue reading In ce stare se afla Florin Piersic și de ce trebuie transportat de urgența la Viena at Tabu.

Stare de urgenta, declarata pentru a doua oara, din cauza unei crize energetice

17:21, 20.04.2024 - Presedintele Ecuadorului, Daniel Noboa, a declarat vineri o a doua stare de urgenta, din cauza crizei energetice care a dus deja la rationalizarea consumului in tara sud-americana, transmite Reuters.

Alexandru Rafila, iritat de taxa pe boala: 'Nu este o taxa suplimentara. As vrea sa ne lamurim cu un lucru, ca toata lumea ma intreaba pe mine'

15:40, 13.04.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a explicat ca „taxa pe boala” nu este o taxa suplimentara si a afirmat ca Ministerul de Finante a initiat-o. Potrivit ministrului, suma aferenta concediilor medicale a crescut de la 1 la 6 miliarde de lei.„Nu este o taxa suplimentara.

Stare de urgența in America, inainte de eclipsa totala de Soare. Autoritațile au cerut oamenilor sa iși faca stocuri de alimente, apa și combustibil

13:20, 08.04.2024 - Eclipsa totala de soare care are loc astazi, pe data de 8 aprilie, in America, a alertat autoritațile. Oamenii care au domiciliul in localitațile situate de-a lungul așa-numitei zone de totalitate, au fost sfatuiți sa iși faca stocuri de alimente, apa și combustibil.

Rusia declara stare de urgența federala

08:10, 08.04.2024 - Inundațiile din regiunea Orenburg, cauzate de creșterea nivelului apei in riul Ural, sint o urgența federala, susține Guvernul rus, citat de presa de stat. Peste 4.000 de persoane, inclusiv 885 de copii, au fost evacuate, iar alte doua mii de case au fost inundate, ajungind la un total de șase mii,…

Stare de urgența sanitara! Numarul de cazuri de febra dengue a crescut. 32 de persoane au fost declarate decedate

16:10, 27.02.2024 - A fost declarata stare de urgența sanitara! In ultimele zile s-a inregistrat o creștere masiva a numarului de cazuri de febra dengue. Iata ce semnal de alarma au tras autoritațile, dar și ce masuri au fost luate!

Google face o harta a scurgerilor de metan de pe intregul glob, pentru ca toata lumea sa o poata vedea.: „Nevoia de a proteja clima nu a fost niciodata mai urgenta”

21:10, 15.02.2024 - Continue reading Google face o harta a scurgerilor de metan de pe intregul glob, pentru ca toata lumea sa o poata vedea.: „Nevoia de a proteja clima nu a fost niciodata mai urgenta” at Info real.

Rafila anunța „stare de alerta epidemica”, dar spune ca nu va fi epidemie de gripa: „Nu se instituie niciun fel de restricții”

09:35, 04.02.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a anunțat ca Romania este in stare de alerta epidemiologica din cauza numarului mare de cazuri de gripa, dupa „3 saptamani consecutive de depașire a pragului epidemic”. Rafila a subliniat insa ca Romania nu va avea, in acest an, epidemie de gripa și ca „nu se instituie…


Ce parere ai despre aceasta stire?