Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Voluntarii pentru Geoparc, ghizi pentru speologi din întreaga lume

Publicat:

Hațeg, 08.07.2018 – Timp de patru zile, participanții la Balkan Caver’s Camp au avut posibilitatea de a descoperi frumusețea și valorile Geoparcului Internațional UNESCO și ale Țarii Hațegului cu ajutorul voluntarilor pentru Geoparc. Nu mai puțin de 12 tineri voluntari s-au pregatit temeinic pentru a le putea oferi oaspeților din Romania, din Europa, dar și din alte zone ale lumii, cat mai multe informații interesante, atat in limba romana cat și in limba engleza.

In fiecare dintre cele patru zile, voluntarii au oferit cate doua tururi ghidate pe traseele Casa Geoparcului Hațeg– Biserica…

Citeste articolul mai departe pe replicahd.ro…  

Sursa articol: replicahd.ro


Stiri pe aceeasi tema

Primaria Seini: Explorand credința, istoria și arta la Casa Bay. O experiența memorabila in Saptamana Mare!

19:30, 02.05.2024 - In cadrul evenimentului „Credința, Istorie și Arta” desfașurat la Casa Bay din orașul Seini, participanții au avut privilegiul de a se imbogați spiritual și cultural in timpul acestei saptamani sfinte. Evenimentul a fost o oportunitate de a reflecta mai profund asupra semnificației Invierii lui Hristos…

Romanii care traiesc in „Palma lui Dumnezeu”. Fundatura Ponorului, locul de basm din Munții Șureanu VIDEO

22:05, 30.04.2024 - Fundatura Ponorului din Hunedoara, numita și „palma lui Dumnezeu” datorita frumuseții sale, a redevenit animata odata cu revenirea localnicilor care au adus animalele in locurile de pașunat. In ciuda drumului extrem de dificil, locul este cautat de tot mai mulți turiști

Imagini uimitoare cu un mare baraj din Romania. Construcții neștiute, pe fundul lacului din Retezat VIDEO

22:35, 01.04.2024 - Lacul Gura Apelor din Retezat se afla in aceasta perioada la un nivel extrem de redus al apei, iar țarmurile sale ofera o priveliște stranie. In urmatorii ani, amenajarea hidroenergetica din Hunedoara ar putea trece prin transformari ample.

Aventura unor turiști in inima Munților Șureanu. „Ne-am trezit la 300 de metri sub pamant” VIDEO

17:05, 23.03.2024 - Munții Șureanu ofera oaspeților sai o mulțime de locuri uimitoare. Aici sunt cetațile dacice din Hunedoara, sate pitorești ale pastorilor și numeroase peșteri spectaculoase. Munții pastreaza insa amprenta vechilor mine abandonate.

Sanctuarele dacice, porți spre „lumea de dincolo“. Marile comori aduse ca ofranda in locurile sacre VIDEO

23:30, 13.03.2024 - Numeroase locuri din Munții Șureanu (Hunedoara) au pastrat ramașițe și vestigii ale unor sanctuare din vremea dacilor. Unii oameni de știința au aratat ca stramoșii noștri le considerau „porți catre lumea de dincolo”.

Ghioceii salbatici impodobesc ținutul cetaților dacice. Avertisment pentru excursioniști VIDEO

17:10, 29.02.2024 - Primele semne ale primaverii se arata in Munții Șureanu din Hunedoara, unde covoare de flori incep sa impodobeasca padurile din ținutul cetaților dacice. Turiștii sunt așteptați in numar mare in poienile cu ghiocei salbatici, insa padurarii le atrag atenția.

Taberele militare romane puțin știute de romani. Sunt marturii ale razboaielor intre daci și romani VIDEO

23:05, 13.02.2024 - Ținutul cetaților dacice din Munții Șureanu (Hunedoara), locul din Romania unde se afla cea mai mare concentrare de monumente ale civilizației dacice, a pastrat și numeroase ramașițe ale unor tabere militare romane.


Ce parere ai despre aceasta stire?