Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Volkswagen întoarce spatele Grupului Fiat-Chrysler, dar semnează un parteneriat cu Tata ...

Publicat:

Volkswagen urmarește de multa vreme extinderea zonei sale de influența pe piața din India. Pentru a avea mai mult succes pe o piațain care prețul primeaza in alegerea unei mașini, germanii și-au unit forțele cu .

Citeste articolul mai departe pe automarket.ro…  

Sursa articol: automarket.ro


Stiri pe aceeasi tema

Formula 1 se intoarce in Europa si revine si la Antena 1 cu MP de la Imola. Calificarile vor fi la Antena 3 CNN, iar antrenamentele exclusiv pe AntenaPLAY

13:31, 14.05.2024 - Formula 1 se intoarce in Europa. Cea mai așteptata cursa se vede și la Antena 1, de aceasta data la Imola. Calificarile vor fi difuzate pe Antena 3 CNN sambata, pe 18 mai, iar cursa va avea loc duminica și va putea fi urmarita pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Viorel Catarama se intoarce la PNL. Care sunt planurile omului de afaceri

14:06, 26.04.2024 - „Important este sa ne regrupam toate forțele liberale de dreapta in aceste campanii electorale care vor fi foarte grele, dificile, dar sunt convins ca se vor termina cu un succes al PNL. Vreau sa merg in teritoriu și sa ajut organizațiile in campania electorala. Ma indrept cu gandul spre Bacau, unde…

Viraj spre India: BMW Group și Tata Technologies, parteneriat pe zona de dezvoltare software și servicii IT

11:35, 15.04.2024 - BMW, producatorul de automobile din Germania, și Tata Technologies, o companie specializata in software și servicii digitale din India, au anunțat cea mai recenta colaborare a lor, care consta in inființarea unei unitați de producție de servicii IT și software pentru automobile. ...

Tatal Andreei Morega, fata ucisa de Mirel Dragomir, nu iși revine din șoc. Barbatul nu poate accepta ca fiica lui nu se va mai intoarce niciodata acasa: ”Daca aș putea sa...”

10:10, 13.04.2024 - Au trecut trei saptamani de la ziua in care Andreea Morega a fost ucisa cu sange rece de Mirel Dragomir. Moartea studentei din Timișoara a lasat un gol adanc in sufletele parinților ei, care nu iși revin din șocul pe care le-au suferit. Tatal ei a transmis un mesaj dureros pe rețelele de socializare.

Iubirile lui Mircea Eliade. Povestea reala din spatele romanului Maitreyi

14:55, 13.03.2024 - Romanul Maitreyi nu este doar una dintre operele importante ale lui Mircea Eliade, ci prezinta și una dintre cele mai intense povești de dragoste traite in India, alaturi de o adolescenta, pe cand avea 16 ani.

Hidroelectrica semneaza un parteneriat cu Comitetului Olimpic si Sportiv

17:10, 08.03.2024 - Hidroelectrica a devenit partener al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) pentru sustinerea echipei olimpice a Romaniei pe durata pregatirii, calificarii si participarii la Jocurile Olimpice de la Paris, care se desfasoara anul acesta.

Meta și LG anunța un parteneriat pentru dezvoltarea unei alternative la Vision Pro

09:55, 01.03.2024 - In ciuda faptului ca Meta este prezenta in zona realitații virtuale inca de la inceputuri, cumparand compania Oculus VR chiar inainte de a aduce primul sau produs pe piața, compania nu considera ca va putea concura cu Vision Pro-ul de la Apple fara ajutor. Astfel, Meta și LG au anunțat un nou parteneriat…

Armata SUA finanțeaza antrenarea soldaților ucraineni: „E o misiune esențiala. Nu le putem intoarce spatele”

11:20, 27.02.2024 - Armata americana a fost nevoita sa finanțeze antrenamentul trupelor ucrainene, deoarece Congresul nu a reușit pana acum sa aprobe un ajutor suplimentar pentru Ucraina, a relatat marți VoA, potrivit Kyiv Independent. 


Ce parere ai despre aceasta stire?