Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vloggerul Colo, din nou pe internet. Primul mesaj al tânărului

Publicat:

, zis Colo, a revenit pe rețelele sociale, dupa o pauza de aproape doua luni. Vloggerul a fost reținut și acuzat ca a instigat la violența impotriva minorelor. Mesajul pe care l-a transmis fanilor, in randurile de mai jos. a revenit in online Colo, pe numele sau real, , a revenit […] The post , din nou pe internet. Primul mesaj al tanarului appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vloggerul Colo vrea sa se faca dreptate, dupa scandalul cu scenaristul de la Buzz House. A fost la un pas de inchisoare din cauza unor glume spuse pe internet / VIDEO

18:45, 29.04.2024 - Scandal mare in jurul noului film Buzz House! Dupa dscuțiile dintre Selly și Adrian Elicopterul de Lupta, vloggerul Colo trage un semnal de alarma cu privire la glumele facute de scenaristul Radu Alexandru pe internet. Acesta cere sa se faca dreptate!

Emilia Ghinescu iși sarbatorește fiul! Mesajul emoționant pe care l-a transmis cantareața cu aceasta ocazie, pe internet: „Baiatul meu drag” / FOTO

10:35, 21.03.2024 - Este o zi importanta in familia Emiliei Ghinescu! Celebra interpreta de muzica populara de la noi, care are trei copii, iși sarbatorește astazi, 21 martie 2024, fiul. Iata ce mesaj a transmis cantareața, in urma cu puțin timp, pe rețelele sociale!

Mesajul SRI de 8 martie, viral pe internet: "Cele mai bune filaje nu ne aparțin". Ce au transmis alte instituții

13:50, 08.03.2024 - O postare a Serviciului Roman de Informații (SRI), publicata de 8 martie, a devenit virala pe rețelele de socializare starnind un val de reacții in randul internauților. Mesaje de felicitare de Ziua Internaționala a Femeii au fost transmise și de alte instituții ale statului.

Mesajul controversat al lui Gheboasa, dupa ce a fost audiat de DIICOT. Cantarețul, atac dur pe Internet: ”Tot v-am fraierit...”

22:30, 02.03.2024 - Gheboasa a transmis un mesaj controversat, dupa ce a fost audiat de DIICOT! Daca in urma cu doar o zi a ajuns pe mainile poliției, acum se pare ca atitudinea lui s-a schimbat radical. Artistul a transmis un atac dur, pe Internet.

Mesajul mamei lui Gabi Stangau, la o saptamana de la moartea lui. Femeia nu și-a revenit din suferința: ”Ai cazut...”

20:40, 27.02.2024 - La o saptamana de la moartea fiului ei, mama lui Gabi Stangau sufera cumplit! Femeia este devastata de durere și a transmis un mesaj prin care a exprimat tot ce simte, dupa pierderea fiului ei. Moartea artistului a adus mult regret in sufletul ei!

Jador va fi sancționat de Pro TV? Artistul s-a dat de gol dupa plecarea de la Survivor, ce mesaj a trimis pe internet

14:05, 20.02.2024 - Va fi sancționat Jador de Pro TV? In lipsa unui anunț oficial din partea reprezentanților postului, artistul pare ca s-a dat de gol dupa plecarea de la Survivor. Mesajul transmis de cantareț in mediul online. In mai puțin de doua ore de la publicare, a strans sute de reacții. Jador s-a intors in Romania?…

Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Mesajul emoționant transmis de Sabina Cercel, nora regretatului manelist, pe internet: „Te vom iubit mereu, tata!”

11:21, 19.02.2024 - Petrica Cercel ar fi implinit astazi 56 de ani. Regretatul interpret de muzica de petrecere a trecut in neființa, in toamna anului 2021, rapus de boala nemiloasa COVID-19. Iata ce mesaj emoționant i-a transmis de Sabina Cercel, soția lui Ionuț Cercel, pe internet, regretatului artist!

De ce Donald Trump, revenit la Casa Alba in 2024, este „Raul necesar”?

23:50, 04.02.2024 - Inca de la inceputul invaziei militare ruse in Ucraina, din februarie 2022, am receptionat mesajul transmis de Donald Trump, acela ca, daca ar fi fost el presedintele SUA, acest razboi nu ar fi avut loc. Mesajul lui Trump nu era pe atunci subiect de campanie electorala, nu era nici un avertisment belicos…


Ce parere ai despre aceasta stire?