Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vlăduța Lupău a fost externată din maternitate. Cum s-a fotografiat proaspăta mămică: "Start viață nouă” / FOTO

Publicat:

Zi importanta pentru Vladuța Lupau! Artista a fost externata de la maternitate, acolo unde a adus pe lume primul ei copil in urma cu cateva zile, astfel ca vedeta impreuna cu soțul ei au ajuns acasa. Vladuța Lupau radiaza de fericire in aceasta perioada, iar artista iși ține fanii la curent cu toate momentele frumoase din viața ei. Iata ce a marturisit cantareața!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mihaela Calin, prezentatoarea Observatorului, despre viața de mamica! Care au fost cele mai grele momente pentru jurnalista / VIDEO

22:50, 24.04.2024 - Mihaela Calin, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, vorbește despre viața de mamica. Care au fost cele mai grele momente pentru jurnalista, dar am aflat și regula pe care ea și soțul ei și-au impus-o.

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Star Matinal. Cu ce provocari a venit viața de mamica pentru Sensy! Influencerița nu iși mai dorește al doilea copil: ”Incepe sa...” / VIDEO

10:21, 10.04.2024 - Viața lui Sensy s-a schimbat radicala de cand a devenit mama, iar provocarile nu au intarziat sa apara. Influencerița traiește o viața complet noua, despre care a vorbit la Antena Stars. Iata cum se descurca in ceea ce privește creșterea baiețelului ei, dar și de ce nu iși mai dorește un al doilea copil!

Internata cu „furia laptelui”, o proaspata mamica a intrat in șoc toxico-septic și a murit. Ce s-a intamplat

12:30, 08.04.2024 - Un caz straniu s-a petrecut la finele saptamanii trecute in Sibiu, unde o lauza de doar 32 de ani a murit dupa trei stopuri cardio-respiratorii. Tanara nascuse cu doar o saptamana inainte.

Vladuta Lupau: "Asta e, sunt mama de baieti!" / "Minune care vei veni in viața noastra, vreau sa știi ca..."

09:20, 26.03.2024 - In 2022 Vladuta Lupau a anuntat de Buna Vestire ca este insarcinata cu Iair, acum la fel, cantareata a anuntat ca este insarcinata cu cel de-al doilea copil, tot in preajma acestei sarbatori.  

Vladuța Lupau, declarații de suflet dupa ce a anunțat ca va deveni mamica pentru a doua oara: „O alta minune Dumnezeu a pus in pantecele meu”

12:20, 24.03.2024 - Vladuța Lupau a anunțat ca va mai avea un baiețel, dupa ce și-a facut apariția pe scena cu burtica de graviduța.Sambata, 23 martie, Vladuța Lupau a facut show pe scena de la Sala Palatului, acolo unde a anunțat și ca este din nou insarcinata. Artista s-a pregatit intens pentru spectacolul pe care l-a…

Mesajele vedetelor din Romania pentru Vladuța Lupau, dupa ce artista a anunțat ca este gravida pentru a doua oara: „O viața plina...” / FOTO

10:26, 24.03.2024 - Vedetele din Romania i-au transmis Vladuței Lupau foarte multe mesaje frumoase, dupa ce artista a anunțat ca este gravida pentru a doua oara. Cantareața este cea mai fericita in aceste momente, iar cei apropiați sunt extrem de mandri de aceasta veste. Iata ce i-au transmis vedetele artistei!


Ce parere ai despre aceasta stire?