Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vladimir Putin bate palma 'băiețește' cu prințul saudit Mohammed bin Salman, la Summitul G20 - VIDEO

Publicat:

, , a fost foarte incantat sa il intalneasca pe printul mostenitor saudit Mohammed bin Salman la summitul Grupului natiunilor dezvoltate si emergente G20, in (Argentina), informeaza BBC si , potrivit Mediafax.

l-a intampinat foarte bucuros pe printul mostenitor saudit la reuniunea G20.

ar urma sa discute cu printul Mohammed bin Salman despre cazul jurnalistului disident , asasinat in din orasul turc Istanbul.

Cazul a generat critici vehemente la nivel…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Retragere importanta din ATP: „Mingiuțo, ce pot sa-ți mai spun?”

10:40, 06.05.2024 - Diego Schwartzman (31 de ani) a anunțat ca se va retrage din tenis dupa ediția din 2025 a turneului de la Buenos Aires. La doar 1.70m, sportivul din Argentina a obținut rezultate importante in cele 14 sezoane petrecute in circuitul ATP.

Vladimir Putin a vorbit la telefon cu Ebrahim Raisi. Ce i-a cerut președintele rus celui iranian

16:36, 16.04.2024 - Președintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a spus președintelui Iranului, Ebrahim Raisi, ca spera ca toate parțile din Orientul Mijlociu vor da dovada de reținere și nu vor permite noi confruntari, potrivit presei de stat ruse, citata de Sky News.

Caz unic in istoria serviciilor de informații: SBU recunoaste asasinatele

20:30, 30.03.2024 - O campanie de asasinate condusa de agenția naționala de spionaj a Ucrainei, Serviciul de Securitate al Ucrainei (SBU), a ucis mai mulți cetațeni ucraineni care „colaborau cu Kremlinul pe teritoriul ocupat de Rusia”, scrie qmagazine.ro Dezvaluirea a fost facuta de șeful agenției, generalul-locotenent…

Macron: O invitatie a presedintelui Putin la summitul G20 din Brazilia trebuie sa faca obiectul unui consens

21:41, 28.03.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a declarat joi ca o invitatie a sefului de stat rus Vladimir Putin la summitul G20 din Brazilia in noiembrie ar trebui sa faca obiectul unui consens in cadrul clubului celor mai industrializate tari, relateaza AFP.

11 persoane au fost reținute in cazul atacului terorist de la Crocus

11:45, 23.03.2024 - Directorul Serviciului Federal de Securitate al Rusiei, Alexander Bortnikov, i-a raportat președintelui Vladimir Putin despre reținerea a 11 persoane. Printre cei reținuți se numara patru teroriști "direct implicați" in atacul terorist de Crocus, a precizat Kremlinul. {{737910}}Potrivit acestuia, se…

YouTuberul Elvish Yadav a fost arestat pentru ca ar fi furnizat venin de șarpe ca drog la petreceri. Val de acuzații pe numele influencerului

09:45, 20.03.2024 - Influencerul (captura foto), care are 15 milioane de abonați pe YouTube, a fost reținut in temeiul Legii privind viața salbatica, potrivit postului de televiziune indian NDTV. Totul, dupa ce autoritațile au efectuat percheziții la o petrecere la care a participat acesta, in noiembrie 2023, existand…

Cum arata palatul de 1 miliard de euro a lui Vladimir Putin. Are patinoar și cazinou / FOTO

11:30, 18.03.2024 - Vladimir Putin are o avere impresionanta și locuiește intr-un palat de 1 miliard de euro. Președintele Rusiei are la dispoziție o mulțime de camere luxoase, iar vila lui imensa este dotata chiar și cu un patinoar și cazinou. Iata cum arata!

Reacția Kremlinului, dupa mesajul Iuliei Navalnaia: „Putin nu a vazut filmarea. Acuzațiile sunt nefondate și respingatoare”

13:05, 20.02.2024 - Președintele Rusiei, Vladimir Putin, nu a urmarit declarația video a Iuliei Navalnaia, dar afirmația ca raposatul ei soț, Aleksei Navalnii, a fost otravit cu un agent neurotoxic Noviciok este nefondata, a declarat purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, potrivit Sky News.


Ce parere ai despre aceasta stire?