Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vlad Gherman, în lacrimi: "Nu e absolut nimic rușinos în asta..." Dezvăluirile făcute de fostul iubit al Cristinei Ciobănașu / VIDEO

Publicat:

La doi ani de la desparțirea de Cristina Ciobanașu, a vorbit despre momentele grele prin care a trecut atunci cand relația de noua ani pe care o avea cu actrița, a ajuns la final. Actorul recunoaște ca a fost o perioada dificila pentru el și ca nu ar fi reușit sa depașeasca momentul daca nu s-ar fi descarcat și nu ar fi avut alaturi oameni cu care sa vorbesca sa il ințeleaga. Dezvaluirile facute de fostul iubit al Cristinei Ciobanașu.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Xtra Night Show. In ce relații a ramas Catalin Botezatu cu femeile din viața lui. Dezvaluirile facute de designer: „Am suferit”

01:26, 15.05.2024 - Catalin Botezatu este un adevarat Don Juan in showbizul romanesc și a avut la brațul sau numeroase femei frumoase. Designerul a marturisit ca a suferit in urma relațiilor, dar a preferat sa fie cat mai discret in astfel de momente. In ce relații a ramas cu fostele partenere dupa ce și-au spus „adio”.

Xtra Night Show. Cand au inceput problemele intre Alex Dobrescu și Cristina Cioran. Dezvaluirile facute de fostul iubit al vedetei: „S-au schimbat lucrurile” / VIDEO

23:20, 09.04.2024 - Alex Dobrescu a dezvaluit cand au inceput problemele intre el și Cristina Cioran. Din ce moment au intervenit neințelegerile intre ei. Ce a marturisit fostul partener al vedetei, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Cristina Ciobanașu rupe tacerea despre nunta cu iubitul, dupa ce Vlad Gherman s-a casatorit cu Oana: „E un eveniment mult dorit”

12:10, 08.04.2024 - Cristina Ciobanașu are o relație stabila cu Alexandru Mureșan, care e medic stomatolog. Actrița a facut acum primele declarații despre o posibila nunta cu iubitul, dupa ce Vlad Gherman, cu care a fost impreuna 10 ani, s-a casatorit cu Oana Moșneagu. Dupa desparțirea de Vlad Gherman, Cristina Ciobanașu…

Reacție uluitoare din partea Cristinei Ciobanașu, dupa ce fostul sau iubit s-a casatorit

20:30, 07.04.2024 - Ziua 6 aprilie 2024 a fost una deosebita pentru Oana Moșneagu și Vlad Gherman. Cei doi și-au unit destinele intr-o ceremonie de nunta desfașurata in mare secret, iar apoi au impartașit momentele speciale cu fanii prin intermediul paginilor lor de social media. Cu toate acestea, un detaliu a captat atenția…

Dezvaluirile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a fost platit: „Am primit bani sa ucid”

15:35, 23.03.2024 - Atacul terorist din Moscova, Rusia, a șocat pe toata lumea! Iata marturiile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a platit. Ce a dezvaluit cu privire la tragedie.

Vacanța De Vedeta. De ce nu a luat-o Tudor Ionescu pe soția lui, Ana, niciodata in turnee. Dezvaluirile facute de cei doi concurenți de la Power Couple Romania / VIDEO

16:00, 09.03.2024 - De ce nu a luat-o Tudor Ionescu pe soția lui, Ana, niciodata in turnee de-a lungul anilor. Ce au dezvaluit cei doi concurenți de la Power Couple Romania, in exclusivitate pentru emisiunea Vacanța de Vedeta, la Antena Stars.


Ce parere ai despre aceasta stire?