Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vittel a creat capacul care te anunta ca e momentul sa bei iarasi din apa lor scumpa!

Publicat:

Chiar daca expertii in nutritie spun ca e o tampenie, multi oameni incearca sa se umple cu apa, band regulat, in speranta ca procedura va ajuta la pierderea greutatii. Pentru asemenea persoane, dar nu numai, carora li se face sete din nou, dar sunt suficient de nerozi incat nu sa-si dea seama de asta, Vittel [...] Vittel a creat capacul care te anunta ca e momentul sa bei iarasi din apa lor scumpa!

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Surpriza in politica britanica. Premierul anunța alegeri anticipate: „E momentul ca Marea Britanie sa-și aleaga viitorul”

19:40, 22.05.2024 - Prim-ministrul britanic Rishi Sunak a convocat alegeri generale pentru 4 iulie, un pariu al liderului britanic pentru a uni Partidul Conservator, in contextul in care sondajele arata ca acesta este cu mult in urma opoziției laburiste.

Mancarea devine prea scumpa in UE. Se anunța minime istorice de consum

07:30, 08.05.2024 - Incertitudinea ramane o caracteristica constanta și in acest an pentru agricultura din UE, deși se estimeaza o creștere ușoara a producțiilor, arata ediția de primavara a raportului Comisiei Europene privind Perspectivele pe termen scurt ale piețelor agri

Specialiștii ANM anunța momentul in care se va incalzi vremea: prognoza detaliata de Paște și 1 Mai

21:45, 22.04.2024 - Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat ca, incepand din acest weekend vremea va intra intr-un proces de incalzire, iar temperaturile maxime vor ajunge in jurul valorilor de 25-26 de grade. In schimb, chiar inainte de 1 Mai și de Paște vremea se va raci ușor și vom avea parte inclusiv de ploi trecatoare.

Șor anunța in Rusia fondarea unui bloc politic. „S-au creat la Moscova, langa Kremlin, ca sa fie clar pentru cine lucreaza”

18:15, 21.04.2024 - Oligarhul fugar Ilan Șor, care se ascunde de justiția din Rep. Moldova in Rusia, a creat blocul politic „Victoria” care va participa la alegerile prezidențiale și referendumul din toamna acestui an, evenimentul fiind organizat la Moscova in prezența mai multor apropiați de-ai sai.

„Vom da inamicului o lovitura mortala”. Coreea de Nord anunța ca e momentul sa fie „mai pregatita ca oricand” de razboi

09:26, 11.04.2024 - Dictatorul nord-coreean, Kim Jong Un, a vorbit din nou de razboi, spunand ca țara sa ar trebui sa fie „pregatita mai mult ca oricand” de un conflict militar, „avand in vedere situația geopolitica instabila”, conform agenției de presa de stat de la Phenian, citata de Reuters.

PAS anunța ca a exclus-o pe Victoria Cazacu din partid

12:26, 03.04.2024 - Biroul Permanent Național al PAS anunța despre excluderea din partid a Victoriei Cazacu. Totodata, formațiunea solicita repetat depunerea mandatului primit de la alegatorii PAS in scrutinul parlamentar din iulie 2021, noteaza Noi.md. ”PAS și-a asumat lupta impotriva corupției drept principiu de baza…

FOTO. Primarul Gabor Kereskeny anunța ca se apropie momentul finalizarii pasarelei

15:25, 18.03.2024 - Primarul municipiului Satu Mare Gabor Kereskeny a fost prezent astazi pe șantierul pasarelei pietonale peste Someș, ocazie cu care s-a declarat mulțumit de modul in care progreseaza lucrarile. “Momentul mult așteptat se apropie! Lucrarile la pasarela pietonala și velo peste raul Someș avanseaza. S-a…

Deputatul Florin Roman (PNL): „Ciolacu ne anunța ca in 2024 nu vor crește taxele! Creșterea taxelor a fost oprita de PNL, in momentul adoptarii bugetului de stat”

13:45, 27.02.2024 - Premierul Romaniei, dl Marcel Ciolacu, ne anunța azi sa stam liniștiți ca in 2024 nu vor crește taxele! Nici nu e cazul dupa ce guvernul Ciolacu le-a majorat anul trecut și unele au intrat in vigoare la 1 ianuarie. Ce nu spune dl Ciolacu este ca creșterea taxelor a fost oprita de PNL, in momentul […]…


Ce parere ai despre aceasta stire?