Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Virusul West Nile face noi victime - un român depistat cu virusul tropical!

Publicat:

Caz grav unde un tanar a fost diagnosticat cu meningita West Nile. Medicii nu știu exact de unde a luat barbatul virusul, care se transmite prin ințepatura de țanțar. Singurul lucru cert este ca acesta a fost in concediu la mare, dar și la munte.

Citeste articolul mai departe pe reporterntv.ro…  

Sursa articol: reporterntv.ro


Stiri pe aceeasi tema

Saptamana Patimilor: Vinerea Mare. Se tine post negru, nu se tese si nu se spala

10:20, 03.05.2024 - In Vinerea Mare se face pomenirea Patimilor si marturia talharului care a ajuns in Rai; se rosteste Prohodul. Tot in acesta zi, taranul roman tinea post negru, crezand, printre altele, ca postul negru vindeca durerile de cap, dar si alte betesuguri. In aceasta zi nu se lucra: nu se tesea, nu se torcea,…

Grupul PPE Creștin-Democrat din Parlamentul European este singurul care garanteaza ca modul nostru de viața, european și creștin, nu va fi alterat!

13:51, 19.04.2024 - Ca europarlamentar liberal roman, eu cred ca pentru a ne pregati mai bine – ca sa facem fața provocarilor viitorului – trebuie sa invațam din dificultațile prezentului, in primul rand pentru a nu le repeta!

Tragedie in Spania. Un roman a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier la o ferma

11:15, 03.04.2024 - Sfarșit tragic pentru un roman plecat la munca in strainatate. Barbatul, care lucra la o ferma in Spania, a murit strivit de tractorul sau, dupa ce a incercat sa smulga un palmier. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut sa il salveze și au constatat decesul.

Cum s-a dat de gol un șofer drogat care nu a fost depistat in trafic de polițiști

23:10, 21.03.2024 - In seara zilei de 20 martie 2024, in jurul orei 20.40, cadrele de la Politia municipiului Roman au fost sesizate despre faptul ca o persoana provoaca scandal, in incinta unei statii de alimentare cu carburanti, din orasul mentionat. La locul indicat a fost trimisa o patrula, constatandu-se ca cele reclamate…

TRAGIC: Un barbat și-a pierdut viața intr-un accident de munca la Bistrița Bargaului

16:21, 21.03.2024 - Un tragic accident de munca s-a petrecut in aceasta dupa-amiaza, intr-o zona forestiera de pe raza localitații Bistrița Bargaului. Una dintre victime a fost gasita de salvatori fara suflare… Din primele informații, doua persoane au fost lovite de un lemn, intr-o zona forestiera din Bistrița Bargaului. …

2.000 de euro pentru un permis auto fals. Actul, depistat la controlul de frontiera de la Nadlac II

16:10, 11.03.2024 - Un barbat in varsta de 41 de ani, cetațean roman, s-a ales cu un dosar penal pe numele sau dupa ce a prezentat un permis... The post 2.000 de euro pentru un permis auto fals. Actul, depistat la controlul de frontiera de la Nadlac II appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Singurul roman care a fost la extravaganta petrecere din India. Cine este și cum i-a incantat pe bogații lumii

09:20, 06.03.2024 - Un roman a facut spectacol la petrecerea extravaganta din Asia, pentru nunta fiului multimiliardarului Mukesh Ambani. Valentin Luca, multiplu campion al jongleriilor cu sticle și pahare, in spatele unui bar, a intreținut invitații.

(Video) Tragedie in Florența. Un șantier s-a prabușit, 3 oameni sunt morți. Printre victime sunt și romani

12:30, 17.02.2024 - Trei muncitori au murit in Florența, dupa ce șantierul pe care lucrau s-a prabușit. Printre victime sunt și trei romani. Medicii spun ca doi dintre... The post (Video) Tragedie in Florența. Un șantier s-a prabușit, 3 oameni sunt morți. Printre victime sunt și romani appeared first on Special Arad ·…


Ce parere ai despre aceasta stire?