Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIRAL pe Internet! Metoda neobişnuită prin care o femeie luptă împotriva gadgeturilor (VIDEO)

Publicat:

In era tehnologiilor, tot mai multi copii ajung dependenti de gadgeturi, fapt ce nu poate decat sa intristeze parintii, care incearca diverse metode pentru a lupta cu acest viciu.

Un clip in care o mama organizeaza o executie publica a tot ce are ecran si poate fi conectat la internet, a devenit viral pe internet.

Acestea fiind spuse, femeia isi indreapta arma de vanatoare spre un trunchi de copac, pe care se afla un iPhone. In secunda urmatoare, smartphone-ul se faca tandari.

Cite;te mai multe detalii pe Canal3.

Share pe G+ OK VK

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Spirometrii gratuite in țara, in acest weekend. Lupta impotriva astmului

21:45, 08.05.2024 - Cu prilejul Zilei Mondiale de Lupta impotriva Astmului, Societatea Romana de Pneumologie ofera spirometrii gratuite, timp de doua zile, in Sun Plaza din Bucuresti si in Iulius Mall din Timisoara. Programul spirometriilor gratuite este sambata, 11 mai si duminica, 12 mai, intre orele 10:00 – 22:00, in…

O femeie in varsta de 33 de ani și-a intrerupt tratamentul impotriva cancerului pentru a-l naște pe fiul ei. A murit la scurt timp dupa ce a devenit mama

14:00, 16.04.2024 - O femeie in varsta de 33 de ani a aflat pe cand era insarcinata pentru prima data ca are cancer, din nou. Tanara și-a dorit cu orice preț sa il aduca pe lume pe fiul ei, un baiețel sanatos, care va crește fara mama. Femeia a murit la scurt timp dupa ce a nascut.

Mobilizare impresionanta impotriva drogurilor: O comuna hippy din Copenhaga se lupta cu bandele de traficanți (FOTO)

00:05, 08.04.2024 - Timp de peste 50 de ani, cartierul hippy Christiania a fost un refugiu al contra-culturii, chiar in inima capitalei daneze Copenhaga. Popular printre turiști, cartierul este cunoscut pentru atitudinea sa liberala fața de canabis și pentru faimoasa piața de droguri, Pusher Street. Cu toate acestea, in…

Șeful NATO avertizeaza ca „o alianța solida a puterilor autoritare” lupta impotriva democrațiilor occidentale

09:40, 07.04.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a declarat ca o "alianta a puterilor autoritare" actioneaza din ce in ce mai strans impotriva democratiilor occidentale si a avertizat ca lumea a devenit mai "imprevizibila", informeaza EFE, preluata de Agerpres.

Ce a gasit o femeie la Kaufland, pe raft. Nu i-a venit sa creada, a filmat și a pus totul pe internet

09:50, 28.03.2024 - Deși mai sunt aproape 2 luni pana la Paște, marile supermarketuri au inceput sa vanda produse specifice perioadei. Dar, lipsa de civilizație a unora, combinata cu prețurile mari la unele produse, au generat situații neplacute.

Voluntari romani lupta in Ucraina impotriva armatei ruse (mass media)

07:41, 01.03.2024 - Voluntari romani lupta in componenta armatei ucrainene impotriva Forțelor Armate Ruse, a anuntat Radio Romania."Pe langa voluntarii care ajuta armata ucraineana in spate și civili afectați de razboi, mai sunt si romani care lupta impotriva rușilor pe front, de exemplu Romanian Battle Group Getica…


Ce parere ai despre aceasta stire?