Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viorica Dăncilă: Timpul nu e aşa lung ca să permită astfel de decizii

Publicat:

Prim-ministrul , presedinte al PSD, a comentat vineri ideea avansata de liderul USR, , privind posibilitatea organizarii de alegeri parlamentare anticipate odata cu cele locale, aratand ca o astfel de decizie presupune multi pasi, pe care nu ii permite intervalul de timp ramas.

Precizarile au fost facute dupa ce presedintele , , a declarat pentru ziare.com ca, in cazul in care va fi ales presedinte al Romaniei, va incerca sa obtina un acord politic asumat pentru alegeri anticipate care sa fie facute odata cu alegerile locale.

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Familiile celor trei tineri morți in Vaslui, declarații cutremuratoare dupa ce au aflat de tragedie. Martorii au luat parte la scene greu de imaginat: ”Baiatul ardea”

21:50, 20.05.2024 - Trei tineri au avut parte de un sfarșit cumplit in Vaslui, dupa ce au fost victimele unui accident ingrozitor. Au urcat pe motociclete și au pornit la drum, fara sa știe ca este ultimul. Familiile lor sunt ingrozite de durere, iar martorii abia pot sa uite scenele la care au luat parte.

Cum se scuza Marcel Ciolacu pentru gafele facute la Constanta, in timpul unui discurs. „Onorata instanta”, una dintre ele: „Se mai fac”

16:40, 15.05.2024 - Marcel Ciolacu a facut o gafa de proporții la un eveniment important. Premierul se afla in timpul unui discurs, pe care l-a inceput cu stangul. Cum s-a adresat prim-ministrul celor aflați acolo, dar și cum și-a inceput alocuțiunea. Marcel Ciolacu, gafa monumentala Premierul Marcel Ciolacu a fost prezent…

Statele Unite denunța arestarile facute de poliția din Tunisia

03:45, 15.05.2024 - Statele Unite considera ca interventia politiei din Tunisia la sediul Baroului, precum si arestarea unor personalitati ale societatii civile, ca fiind „in contradictie cu drepturile universale garantate de Constitutie”

Primele declarații facute de Vlad Filat la ieșire din sala de judecata

10:30, 07.05.2024 - Fostul premier al Republicii Moldova, Vlad Filat, a facut primele declarații dupa ce a fost achitat in dosarul spararii de bani. Acesta spune ca deși ințelege ca procurorii ar putea contesta decizia Judecatoriei Chișinau, sediul Buiucani, de astazi, toși nu exclude ca va cere și despagubiri. {{745691}}”Nu…

Zece reguli esențiale pentru drumeții in siguranța pe perioada de minivacanța: Precizarile facute de Salvamont Romania

11:00, 01.05.2024 - Zece reguli esențiale pentru drumeții in siguranța pe perioada de minivacanța: Precizarile facute de Salvamont Romania Zece reguli esențiale pentru drumeții in siguranța pe perioada de minivacanța: Precizarile facute de Salvamont Romania Salvamont Romania a intocmit o lista de 10 reglui esențiale pentru…

Vlad Pascu, primele declarații din inchisoare: „Aș face orice sa dau timpul inapoi. Eu știu cine sunt eu”

11:30, 09.04.2024 - Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri cu mașina in stațiunea 2 Mai din Constanța, a facut primele declarații de cand este inchis. Tanarul de 20 de ani spune ca ar lua alte decizii in viața, daca ar putea.

Ce nu trebuie sa consumi niciodata in timpul unui zbor. Recomandarile facute de specialiști

09:00, 26.02.2024 - Pasagerii unui zbor au mai multe opțiuni cu privire la consumul de alimente sau bauturi. Unele dintre ele nu sunt recomandate, deoarece te pot afecta in timpul calatoriei, lucru pe care nimeni nu și-l dorește.

Val de critici dupa declaratii considerate „rasiste'' facute de Trump la adresa alegatorilor de culoare

10:25, 25.02.2024 - Donald Trump a declansat un val de critici sambata dupa ce a facut mai multe declaratii in legatura cu alegatorii de culoare, sugerand ca inculparile care il vizeaza l-au facut un candidat placut in ochii afro-americanilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?