Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viorica Dăncilă, mesaj pe Twitter după atacul din Strasbourg: Condamn cu tărie acest atac asupra unor oameni nevinovați

Publicat:

a postat, marti seara, un mesaj pe Twitter in care condamna atacul care a avut loc la Strasbourg, in urma caruia doua persoane au murit, iar alte 11 au fost ranite.

Citeste si , BLOCATA intr-un restaurant din Strasbourg: Nu avem voie sa ieșim. Stam intr-o camera cu toții

"Am fost profund intristata de veștile teribile de la Strasbourg. Condamn cu tarie acest atac asupra unor oameni nevinovați care voiau doar sa viziteze Targul de Craciun. Gandurile mele sunt la victimele și familiile lor", a scris pe Twitter.

I was deeply saddened…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pick și prietenii lui te invita sa-i cunoști la Targul de adopții „Caței și Zambete” din Cluj-Napoca și are un mesaj pentru toți oamenii buni (P)

09:20, 19.04.2024 - Salut! Numele meu e Pick. Sunt prieten bun cu toți cațeii din adapost și am fost ales sa va transmit in numele tuturor rugamintea noastra: daca va doriți un cațel, dați-ne și noua o șansa - adoptați un caine din adapost!

Primul mesaj al premierului Benjamin Netanyahu dupa ce Iranul a atacat Israelul

09:30, 14.04.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a precizat, intr-un mesaj pe rețeaua X, ca atacul iranian asupra țarii sale a fost oprit, promițand victoria țarii sale, relateaza CNN.„Am interceptat, am reținut. Impreuna vom caștiga”, a transmis Netanyahu in limba ebraica in primul sau mesaj transmis dupa atacul…

VIDEO| Imagini incredibile din Iran: mii de oameni celebreaza atacul asupra Israelului

07:51, 14.04.2024 - Iranul a lansat un atac de o magnitudine fara precedent asupra Israelului, cu peste 300 de drone și rachete balistice. Mii de oameni au ieșit pe strazile din Iran pentru a celebra acest atac asupra Israelului.

30 de ani de inchisoare pentru omul care a obținut arma atacatorului din Strasbourg care a ucis 5 oameni și a ranit alți 11

16:20, 05.04.2024 - Audrey Mondjehi a primit sentința de 30 de ani pentru ca a obținut arma pe care atacatorul care a omorat 5 oameni la Targul Francez de Craciun din Strasbourg in 2018 a folosit-0. Acesta a fost convins sa o obțina de catre Cherif Chekatt care a folosit-o asupra victimelor mai apoi, informeaza BBC. 

Razbunarea clocotește in ruși: atacul in care au murit 144 de oameni a provocat un salt in recrutarea in armata

14:05, 03.04.2024 - Un salt semnificativ s-a observat in Rusia in ceea ce priveste numarul de persoane care au semnat contracte pentru a se alatura fortelor armate dupa atacul sangeros de luna trecuta la o sala de concerte de langa Moscova, a declarat miercuri Ministerul Apararii rus, citat de Reuters, scrie Agerpres.…

Peste 60 de oameni au murit intr-un atac revendicat de Statul Islamic la Moscova

09:20, 23.03.2024 - Peste 60 de persoane au fost ucise și 115 ranite vineri seara intr-un atac armat urmat de un incendiu uriaș la o sala de concerte de la periferia Moscovei. Atacul a fost revendicat de Statul Islamic.

Casa Alba: Imaginile cu atacul din Moscova sunt groaznice

22:00, 22.03.2024 - Casa Alba a reacționat imediat dupa atacul armat de la Moscova, declarand ca imaginile de la fața locului sunt greu de privit și trimițand un mesaj de compasiune victimelor, scrie Reuters. „Imaginile cu impușcaturile din Moscova sunt groaznice și greu de privit”, a declarat vineri un purtator de cuvant. …


Ce parere ai despre aceasta stire?