Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Violențe la Lisabona - Un comisariat de poliție a fost atacat cu cocktailuri molotov

Publicat:

Un comisariat si mai multe vehicule au fost avariate de explozia unor cocktailuri molotov, intr-o serie de incidente care au avut loc la periferia Lisabonei in noaptea de luni spre marti, a anuntat politia la o zi dupa confruntarile din marja unei manifestatii impotriva violentelor politistilor, informeaza AFP preluata de Agerpres.
"Trei cocktailuri molotov au fost lansate intr-un comisariat" in , in comuna Setubal, situata la sud de capitala portugheza, a anuntat politia intr-un comunicat, precizand ca aceste "acte de vandalism" nu au s-au soldat cu niciun ranit.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un criminal din Galați, proaspat eliberat, la un pas de dezastru: a atacat casa vecinului cu cocktailuri Molotov

19:00, 12.04.2024 - In Galați a avut loc un incident șocant! Un tanar in varsta de 21 de ani, care fusese condamnat pentru crima in 2018 și recent eliberat din inchisoarea pentru minori, la un pas de dezastru, dupa ce a incercat sa arunce in aer casa vecinului sau cu un cocktail Molotov.

Un Lamborghini, un Porsche și bunuri de 600 de milioane de euro au fost confiscate de poliție intr-un caz uriaș de frauda cu fonduri UE

07:06, 05.04.2024 - Poliția din Italia și alte țari europene, inclusiv Romania, au arestat 22 de persoane și au confiscat bunuri in valoare de peste 600 de milioane de euro intr-un caz uriaș de corupție legat de folosirea frauduloasa a fondurilor UE de redresare postpandemie, scrie Politico.

Alerta cu bomba la un liceu din sectorul Rișcani: Elevii și profesorii, evacuați

09:55, 18.03.2024 - Alerta cu bomba la un liceu din sectorul Rișcani. Poliția a fost sesizata in juru orei 08:45, prin intermediul serviciului unic 112. Informația a fost confirmata pentru UNIMEDIA, de șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General de Poliție, Diana Fetco.

Incident la Ambasada Rusiei de la Chișinau. Barbat reținut dupa ce a aruncat peste gard „doua recipiente cu substanțe inflamabile”

13:20, 17.03.2024 - Incidentul a avut loc duminica, 17 martie, cand in fața secției de votare de la Ambasada Federației Ruse la Chișinau se formase o coada de cateva zeci de persoane. La un moment dat, in curtea instuției au izbucnit flarcari și fum, relateaza redacția din Republica Moldova a Europei Libere și Hotnews.ro.Barbatul…

Politia din Los Angeles a ucis un barbat care a atacat mai mulți ofițeri cu o furculita din plastic - VIDEO

08:40, 22.02.2024 - Departamentul de politie din Los Angeles a publicat o inregistrare video a unei interventii care a dus la moartea unui barbat care tinea in mana o furculita de plastic, dupa o confruntare cu mai multi ofiteri intr-o cladire din oras, scrie AFP.

Un barbat i-a dat foc fostei concubine, apoi s-a autoincendiat. Mama femeii, ranita in timp ce incerca sa stinga focul: incident șocant pe o strada din Sectorul 5

22:36, 15.02.2024 - "La data de 14 februarie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 24 Poliție au fost sesizați, in jurul orei 16.45, prin sistem 112, cu privire la faptul ca, la o adresa din Sectorul 5, trei persoane ar fi fost incendiate.Polițiștii care s-au deplasat…

A plecat de acasa acum doua zile și a disparut: O copila de 13 ani din Ocnița, cautata de rude și poliție

12:15, 13.02.2024 - Poliția solicita ajutorul cetațenilor pentru a gasi o minora de 13 ani din satul Grinauți-Raia, raionul Ocnița. Copila a plecat de la domiciliu la 11 februarie curent și pana la moment nu a revenit.


Ce parere ai despre aceasta stire?