Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vineri începe Turul Italiei » Cine sînt cei cei patru mari favoriţi

Publicat:

Turul Italiei incepe vineri, in Belfast, cu un contratimp pe echipe in lungime de 21.7 kilometri. Primul Mare Tur al anului nu il are la start pe Vincenzo Nibali, cistigatorul de anul trecut, dar este disputat de alti rutieri de calibru. GSP.RO iti spune cine sint primii 4 favoriti pentru tricoul roz:
Tweet
1. Joaquim Rodriguez, Katusha. Daca "Purito" nu reuseste sa se impuna pe un traseu ce pare slefuit dupa abilitatile sale, spaniolul in virsta de 34 de ani se poate trezi ca a tinut o viata paharul de vin in mina, dar nu a fost niciodata sa-l duca la buze. Cu podiumuri in toate cele…

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO: Gabriel Lazany despre Ioan Turc: „Pentru un astfel de comportament și dusul cu zaharelul exista o vorba, un caz clinic. Se numește mitomanie”

14:55, 05.06.2024 - Gabriel Lazany, candidatul PSD pentru Primaria Bistrița, a prezentat astazi, in cadrul unei conferințe de presa, situația proiectelor finanțate din fonduri europene care nu au fost finalizate sau au fost fazate, și care, in opinia sa, este una dezastruoasa. Astazi, in cadrul unei conferințe de presa,…

Gabriel Lazany despre Ioan Turc: „Pentru un astfel de comportament și dusul cu zaharelul exista o vorba, un caz clinic. Se numește mitomanie”

14:36, 05.06.2024 - Gabriel Lazany, candidatul PSD pentru Primaria Bistrița, a prezentat astazi, in cadrul unei conferințe de presa, situația proiectelor finanțate din fonduri europene care nu au fost finalizate sau care au fost fazate. In opinia sa, situația este una dezastruoasa. Astazi, in cadrul unei conferințe de…

„Lucrurile se pot schimba in bine daca voteaza mulți oameni”. Peste 60% dintre romani sunt de acord cu votul obligatoriu (sondaj)

08:10, 25.04.2024 - Peste 60% dintre romani sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentand ca o prezenta mai mare la vot poate schimba lucrurile in bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro. In urma cu 10 ani, procentul acestora era cu aproape 20% mai mic.

Constantin Din: „Mi se cere demisia, cu toate ca lucrurile s-au imbunatațit!“

14:30, 24.04.2024 - Presedintele Federatiei Romane de Handbal (FRH), Constantin Din, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca sunt anumiti contestatari care ii cer demisia. Acesta a subliniat ca acuzele sunt nefondate, atat timp cat de la preluarea mandatului lucrurile in handbalul romanesc s-au imbunatatit.…

PSG și Barcelona au boicotat televiziunea, dupa comentariul oribil facut de mana dreapta a lui Simeone: „Daca nu merg lucrurile cu fotbalul, ajunge cu mana intinsa a semafor”

11:00, 11.04.2024 - Barcelona și PSG au refuzat sa acorde interviuri televiziunii spaniole Movistar dupa meciul direct din sferturile Champions League, caștigat de catalani cu 3-2. Inaintea meciului dintre PSG și Barcelona, argentinianul German Burgos (54 de ani), fost „secund” al lui Diego Simeone la Atletico Madrid vreme…

Urmeaza gripa aviara la oameni? Cum stau lucrurile cu urmatoarea amenințare infecțioasa pentru oameni

07:05, 07.04.2024 - Focarele de gripa aviara in randul vacilor de lapte din mai multe state și cel puțin o infecție la un lucrator agricol din Texas au starnit temeri ca acest virus ar putea fi urmatoarea amenințare infecțioasa pentru oameni, informeaza New York Times.

Fenomen bizar: 160 de oameni dintr-o localitate au cazut intr-un somn profund ce a durat saptamani

02:45, 18.03.2024 - Recent, in Kalachi, o localitate din Kazahstan, s-a petrecut un fenomen bizar. Circa 160 de sateni au cazut intr-un somn profund ce a durat saptamani, fapt ce a adus localitații supranumele de „Sleepy Hollow”. Incidentul a captivat curiozitatea cercetatorilor de pe glob. Primul semn al acestei stari…

Un milionar vrea sa reconstruiasca Titanicul și sa mearga pe traseul pe care s-a scufundat celebrul vas de lux: „Milioane de oameni au visat sa calatoreasca...”

09:50, 14.03.2024 - Un miliardar australian, Clive Palmer, iși propune sa duca la indeplinire unul dintre cele mai indraznețe proiecte din istoria recenta: reconstruirea celebrului Titanic și parcurgerea traseului pe care acesta s-a scufundat in urma cu mai bine de un secol.


Ce parere ai despre aceasta stire?