Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vine ciclonul peste România. COD GALBEN de furtuni, extins în 27 de județe!

Publicat:

Vremea extrema se extinde azi în mai bine de jumatate de țara. Meteorologii anunța furtuni, descarcari electrice, grindina și precipitații de pâna la 60 de litri pe metrul patrat. Pâna mâine dimineața la ora 6.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

HARTA Cod galben de vant puternic in mai multe județe. E vizat și litoralul

13:56, 04.05.2024 - Meteorologii au emis un cod galben de vant puternic valabil pana sambata seara, pentru mai multe județe din sud-estul țarii. Este vizat tot litoralul Marii Negre. Potrivit ANM, pana la ora 19.00, in Dobrogea și in cea mai mare parte a Munteniei local și temporar vantul va avea intensificari, cu rafale…

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vant puternic in mai multe județe din Romania. Care sunt zonele vizate

10:50, 04.05.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Meteorologii au emis un cod galben pentru intensificari de vant. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora ramane in vigoare atenționarea.

Avertisment ANM de ultim moment! Cod galben de vreme rea in mai multe județe din Romania

11:36, 18.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un avertisment de ultim moment pentru romani! Meteorologii au emis un cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara noastra. Iata cum va fi vremea in perioada urmatoare, dar și ce temperaturi sunt așteptate sa fie inregistrate de termometre!

Avertizare meteo de ninsori și viscol in Romania. Cod galben de vreme rea in mai multe județe din țara

15:05, 11.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis un cod galben de vant valabil luni și marți. Ninsorile abundente și viscolul completeaza lista de fenomene meteo care vor fi prezente in zilele de 11 și 12 martie. In intervalul 11 martie, ora 10,00 – 12 martie, ora 05,00, vantul va avea intensificari in…

Ciclonul polar care ajunge in Romania. Cat se va raci vremea: a facut prapad deja in alte țari din Europa

09:00, 05.03.2024 - Conform datelor din teren, vremea extrema a provocat avalanșe, furtuni, vanturi puternice și alunecari de teren in Italia și Franța, ca urmare a apariției unui ciclon polar. Meteorologii spun ca fenomenul va ajunge și in Romania, asta insemnand o schimbsre radicala a vremii.

Alerta meteo! Este Cod galben in numeroase județe ale țarii și vremea se va schimba radical! Ce anunța meteorologii

15:50, 11.02.2024 - Duminica, 11 februarie 2024, meteorologii au emis doua avertizari de Cod galben pentru numeroase județe din Romania. Descopera cum se schimba vremea in orele urmatoare și la ce ar trebui sa ne așteptam.

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vant puternic. 24 de județe din Romania, afectate de avertismentul meteorologilor

09:10, 11.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultim moment! Meteorologii au emis un cod galben de vant puternic in Romania. 24 de județe din țara noastra sunt afectate de avertismentul facut de meteorologi. Iata cum va fi vremea in aceasta zi de duminica, pe data de 11 februarie…

Alerta ANM! A fost emis cod portocaliu de vreme severa in doua județe din Romania

09:05, 07.02.2024 - Meteorologii au revenit cu o noua alerta de ultim moment! A fost emis un cod portocaliu de vreme severa in Romania, valabil pentur doua județe din țara. Vremea se schimba radical in mai multe zone. Iata ce trebuie sa știe romanii care se pregatesc sa plece de acasa in urmatoarele ore!


Ce parere ai despre aceasta stire?