Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vin ploile. Metorologii anunță trei zile cu ploi și temperaturi modeste

Publicat:

Ploi cu descarcari electrice pe intreg teritoriul țarii. Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, presiunea atmosferica va fi astazi normala, iar vantul va sufla din vest slab la moderat.  Ploile vor cadea pana sambata.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

VREMEA in iunie. Temperaturi peste cele normale, anunța ANM

09:55, 21.05.2024 - Meteorologii anunta ca prima jumatate a lui iunie va fi caracterizata de temperaturi peste cele normale si regim pluviometric deficitar in mai multe regiuni. Saptamana 20.05.2024 – 27.05.2024 Temperatura medie a aerului se va situa peste mediile multianuale in jumatatea de nord a teritoriului, in timp…

Ziua incepe cu cer innorat: Meteorologii anunța o zi liniștita și temperaturi placute

07:15, 21.05.2024 - Moldova se bucura astazi de o vreme predominant innorata, cu o tendința generala de cer senin spre sfarșitul zilei. Conform Serviciul Hidrometeorologic de Stat, nu sunt așteptate precipitații, marcand o zi liniștita din punct de vedere meteorologic.

Cum va fi vremea marți, 7 mai: temperaturi de pana la 29 de grade Celsius. Unde vor lovi ploile

07:50, 07.05.2024 - Ziua de marți, 7 mai, aduce vreme capricioasa, cu innorari accentuate, ploi torențiale și descarcari electrice in Maramureș, Crișana, Transilvania, in jumatatea de nord a Moldovei și la munte.

Meteorologii anunța temperaturi istorice in luna mai: Vreme extrema in Capitala (Accuweather)

09:55, 02.05.2024 - Vremea in ultima perioada este destul de schimbatoare. In primele doua luni ale primaverii, am avut parte de condiții insorite și temperaturi ridicate, apropiate de cele din zilele de vara. Cu toate acestea, ultima luna a acestui anotimp pare sa aduca o prognoza meteo neobișnuita, in contradicție cu…

Vremea se schimba radical: vin ploile. Ce ne așteapta in minivacanța 1 Mai-Paște și ce anunța ANM pentru saptamana viitoare

15:15, 29.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a publicat o estimare a evoluției valorilor termice și a precipitațiilor pentru urmatoarele doua saptamani (29 aprilie – 12 mai 2024). In prima parte a intervalului, temperaturile vor scadea la nivelul intregii tari. Din data de 2 mai cresc șansele de ploaie.

Cum va fi vremea joi, 11 aprilie. Temperaturi de vara, dar ploile continua sa apara

07:45, 11.04.2024 - Ziua de joi, 11 aprilie, se anunța una cu vreme de vara. Conform meteorologilor, maximele termice se vor situa intre 21 și 29 de grade Celsius, iar minimele se vor incadra intre 7 și 15 grade, ușor mai scazute valorile in depresiunile intramontane.

Nou val de praf saharian peste Romania. Meteorologii anunta vreme calda cu temperaturi record in mai multe regiuni ale tarii

11:30, 06.04.2024 - Un nou val de aer fierbinte va acoperi tara și azi. Meterologii se asteapta la noi recorduri de temperatura. Soarele va incinge atmosfera peste asteptari. Va fi o zi total atipica, in comparatie cu cea de anul trecut, cand in Romania a fost cod rosu de viscol si ninsori. 

Alerta ANM! Dupa temperaturi de 25 de grade Celsius, vin ploile! Cand se schimba vremea in toata țara

20:20, 31.03.2024 - Meteorologii au revenit cu un anunț important! Au fost zile cu soare și temperaturi record de vara, dar lucrurile se vor schimba. In majoritatea zonelor din țara urmeaza sa inceapa ploile și fenomenele extreme. Iata ce zone sunt vizate și din ce zi se schimba vremea!


Ce parere ai despre aceasta stire?