Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vieţi înghiţite de apă: O fetiţă din Capitală şi o femeie din raionul Râşcani au murit înecate

Publicat:

O fetita de numai doi ani din Chisinau s-a inecat intr-un bazin artificial, fiind lasata fara supraveghere. Tragedia s-a produs aseara in timp ce copila era in ospetie impreuna cu familia ei.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Doi angajati ai DRDP Craiova, accidentați de un șofer de TIR. O femeie a murit, iar un barbat a ajuns la spital

09:01, 25.04.2024 - Doi angajați ai DRDP Craiova au fost accidentați de un șofer bulgar. O femeie a murit, iar un barbat a ajuns la spital. Accident grav de circulație petrecut miercuri dupa-amiaza pe DN6, in Dolj. Doi muncitori de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Craiova au fost accidentanți, dupa ce șoferul…

Explozie devastatoare intr-un bloc – o femeie a murit sub daramaturi și alți oameni sunt la spital

10:56, 18.04.2024 - O explozie puternica a transformat miercuri noapte intr-o ruina o cladire pentru nefamiliști. O femeie a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, dupa ce o parte din primul etaj al blocului din Craiova s-a prabușit.   Salvatorii au activat imediat planul roșu de intervenție. In total, in imobil…

Accident cumplit in Piața Unirii din București! Un barbat a murit / FOTO

09:16, 10.04.2024 - Un accident cumplit s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 10 martie 2024, in Piața Unirii din București. Un barbat in varsta de 35 de ani a murit. Iata ce s-a intamplat pe strada Halelor din Capitala!

Inca o tragedie in spitalele din Romania! O femeie a murit in Sibiu, la cateva zile dupa ce a nascut

16:06, 08.04.2024 - Inca o tragedie s-a produs la un spital din Romania! O femeie a murit, la doar cateva zile dupa ce a nascut. Aceasta s-a simțit foarte rau și a intrat in trei stopuri cardio-respiratorii. Din nefericire, pacienta nu a mai avut nicio șansa sa iși revina.

(video) Prinsa cu droguri de 42 000 lei: O femeie din capitala, reținuta in timp ce ascundea dozele intr-un cartier privat

15:36, 08.04.2024 - Un grup de persoane suspectate de trafic de droguri prin intermediul aplicației Telegram a fost deconspirat de ofițerii Direcției combaterea criminalitații organizate a INI și Inspectoratului de Poliție Botanica, sub egida procurorilor Procuraturii mun. Chișinau, Oficiul Botanica.

Tragedie in București. O femeie a murit, dupa ce a cazut de la etajul 11 al unui bloc

10:30, 08.04.2024 - O femeie de 31 de ani a murit, luni, dupa ce a cazut de la etajul 11 al unui bloc din Capitala. Politistii incearca sa stabileasca acum ce s-a intamplat. Potrivit unor surse judiciare este vorba despre o femeie, nascuta in Iran, care a cazut de la etajul 11 al unui bloc de pe Bulevardul […] The post…

O femeie din raionul Singerei a nascut o fetița, in drum spre maternitate: Familia are inca 4 copii

17:10, 12.02.2024 - O femeie de 38 de ani din satul Pepeni, raionul Singerei, a nascut in timp ce era transportata spre maternitate, in mașina ambulanței. Femeia a adus pe lume o fetița perfect sanatoasa, aceasta mai are acasa inca 4 copii.

Un copil a murit, dupa ce s-a prabușit sub gheața iazului La Izvor din capitala

13:10, 27.01.2024 - Un minor in varsta de 14 ani a murit dupa ce s-a prabușit sub gheața subțire a iazului „La Izvor” din capitala. Cazul a avut loc in seara zilei de 26 ianuarie pe bazinul acvatic din sectorul Buiucani, municipiul Chișinau.


Ce parere ai despre aceasta stire?