Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO+FOTO. 19 persoane au murit şi peste 100 au fost rănite într-un incendiu izbucnit într-un spital din India

Publicat:

Cel puţin 19 persoane au murit şi 106 au fost rănite într-un incendiu la un spital din estul Indiei, susţine poliţia locală, citată de BBC. Se pare că focul ar fi izbucnit în secţia de dializă a spitalului privat SUM, din oraşul Bhubaneswar, statul Odisha.

În urma incendiului, zeci de pacienţi au fost transferaţi către alte spitale din oraş, iar pentru stingerea focului au fost mobilizaţi aproape 120 de pompieri.

Potrivit unui ofiţer al poliţiei locale, se pare că incendiul…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

India: Mai multe persoane, dintre care patru copii, au murit intr-un incendiu izbucnit intr-un parc de distractii

10:26, 26.05.2024 - Douazeci si sapte de persoane, dintre care patru copii, au murit intr un incendiu care a izbucnit sambata intr un parc de distractii din vestul Indiei, conform unui nou bilant al politiei, relateaza France Presse.Am confirmat moartea a 27 de persoane in incendiu, a declarat presei, sambata noapte, Radhika…

Tragedie in Valcea! O femeie a murit, dupa ce s-a rasturnat cu un motocultor. Alte doua persoane, grav ranite / FOTO

20:05, 22.05.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs in Valcea, in urma cu puțin timp. O femeie s-a stins din viața dupa ce s-a rasturnat cu un motocultor. Alte doua persoane au fost implicate in acest incident, au fost grav ranite și transportate de urgența la spital. Poliția face cercetari.

Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite intr-un accident de autobuz in Florida

22:25, 14.05.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite, marți, intr-un accident de autobuz in Marion County, Florida, relateaza Sky News. Autoritațile au avertizat ca exista o „probabilitate mare” ca numarul morților sa creasca.

Canada a arestat trei barbați suspectați de asasinarea unui lider sikh pe teritoriul sau, la comanda Indiei

12:50, 04.05.2024 - Poliția canadiana a pus sub acuzare trei membri ai unei presupuse echipe de asasini pentru rolul lor in uciderea activistului sikh Hardeep Singh Nijjar, primele arestari intr-un caz de asasinat peste hotare despre care oficialii cred ca a fost orchestrat de India.

Un barbat de 44 de ani a murit intr-un incendiu izbucnit din cauza unei țigari

09:20, 04.05.2024 - Un barbat de 44 de ani a murit, in noaptea de vineri spre sambata, intr-un incendiu izbucnit la un imobil din Caransebeș din cauza unei țigari aprinse. 18 persoane au fost evacuate din bloc. Incendiul a izbucnit intr-o garsoniera situata la parter. Pompierii au evacuat șase persoane de la etajul 1,…

29 de morti intr-un incendiu izbucnit la un club situat intr-un bloc cu 16 etaje din Istanbul

17:15, 02.04.2024 - Douazeci si noua de persoane au murit si alte cateva au fost ranite intr-un incendiu izbucnit marti intr-un club de noapte aflat in renovare. Acesta ocupa doua etaje intr-un bloc din centrul Istanbulului, in cartierul Besiktas. Incendiul a izbucnit la ora locala 12.47, in timpul unor lucrari de renovare…

VIDEO | Raliul morții in Ungaria. Patru persoane au murit și opt au fost ranite

20:10, 24.03.2024 - Patru persoane au murit și opt au fost ranite la cel de-al 11-lea Raliu Esztergom-Nyerges, dupa ce un vehicul care participa la cursa a ieșit... The post VIDEO | Raliul morții in Ungaria. Patru persoane au murit și opt au fost ranite appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Doua persoane au murit și alte 30 sunt ranite dupa ce o racheta ruseasca a lovit la Krivoi Rog, in centrul Ucrainei

00:55, 13.03.2024 - Doua persoane au murit și alte 30 au fost fost ranite dupa ce o racheta ruseasca a lovit un bloc de apartamente dintr-un oraș din centrul Ucrainei, a declarat, potrivit SkyNews, potrivit observatornews.ro. Atacul asupra Krivoi Rog a ranit grav cinci persoane și a ranit alte 25, potrivit guvernatorului…


Ce parere ai despre aceasta stire?