Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Victor Ciutacu, în lacrimi la moartea lui Florin Condurățeanu: 'A salvat, la propriu, sute de vieti'

Publicat:

se declara șocat de decesul jurnalistului Florin Condurațeanu. Intr-un mesaj postat pe Facebook, Ciutacu amintește de gesturile frumoase pe care le facea Condurațeanu pentru cei apropiați.

„Nu exista om care sa fi ajutat mai multa lume pe planeta decat Florin Condurateanu. A salvat, la propriu, sute de vieti. Si am ajuns, tocmai eu, sa fac breaking news pe moartea lui fulgeratoare.

Iarta-ma, Tutule, numai noi doi sti(a)m pentru ce”, a punctat Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

Jurnalistul Florin Condurateanu a murit luni, 28 iunie, in urma…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lacrimi și suferința dupa moartea Ancai Molnar! Apropiații make-up artistului sunt sfașiați de durere dupa vestea tragica: ”L-a imbrațișat pe Domnul”

16:40, 11.06.2024 - Anca Molnar s-a stins din viața in urma cu puțin timp, dupa mult timp in ccare s-a luptat cu cancerul. Vestea a fost șocanta pentru familia ei și pentru toți cei care au iubit-o și au cunoscut-o. Pe rețelele de socializare au aparut o mulțime de mesaje absolut sfașietoare!

Primul mesaj al premierului slovac Fico dupa externare

20:01, 05.06.2024 - Premierul slovac Robert Fico a facut miercuri primele declaratii publice dupa ce a fost grav ranit de gloante intr-o tentativa de asasinat la jumatatea lunii mai, el afirmand acum intr-un mesaj video ca si-ar putea relua treptat activitatea in saptamanile urmatoare si ca il iarta pe cel care a incercat…

SCANDAL. BATAIE. AMENINTARI CU MOARTEA IN ILEANDA

00:20, 27.05.2024 - Alatura-te acestui canal pentru a primi acces la beneficii:  https://www.youtube.com/channel/UCug9dNJcNSA875dabXtIr3g/join Te poti abona GRATUIT la canalul de Youtube ZTV  https://www.youtube.com/c/ztvro  click pe clopotel si vei primi cel mai repede link cu informatiile video de pe canal. Facebook: …

Lacrimi și durere dupa moartea Danei Rotariu! Au curs mesajele de suferința, dupa ce soția lui Iosif Rotariu s-a stins din viața: ”Ai fost un om...”

19:35, 26.05.2024 - Este doliu in familia celebrului Iosif ROtariu! Soția lui, Dana Rotariu, s-a stins din viața in urma cu cateva ore, dupa o lupta cumplita cu boala. Pierderea ei a lasat in urma doar lacrimi și durere in familia lui. Mesajele de suferința au curs dupa vestea tragica!

VIDEO Acuzații la adresa primarului din Drobeta: Marius Screciu ar folosi Poliția Locala in interes propriu, pentru a-și spiona apropiații

12:00, 22.05.2024 - Acuzații grave la adresa primarului din Drobeta Turnu Severin, Marius Screciu. Un barbat a scris pe Facebook despre faptul ca edilul folosește Poliția Locala in interes propriu. Acesta insinueaza ca ar folosi polițiștii locali pentru a-și spiona amanta, la fel cum a facut și fostul primar din Iași,…

OMS: Vaccinurile au salvat cel putin 154 de milioane de vieti in ultimii 50 de ani

19:46, 24.04.2024 - Vaccinurile au salvat cel putin 154 de milioane de vieti in ultimii 50 de ani, echivalentul a sase vieti in fiecare minut, potrivit unui studiu OMS publicat miercuri in revista stiintifica The Lancet. Datorita vaccinurilor, variola a fost eradicata, iar poliomielita este pe punctul de a fi eradicata,…

Organele a trei pacienți au salvat 9 vieți. Doua persoane au primit o noua șansa la viața in Cluj.

17:55, 19.04.2024 - Trei intervenții de prelevare din București, Baia Mare și Iași au salvat 9 oameni aflați in suferința au primit o noua sansa prin transplant de ficat, rinichi si plamani. Doi pacienți din Cluj au primit o noua șansa la viața.

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.


Ce parere ai despre aceasta stire?