Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO! Vezi o pisicuta tare somnoroasa!

Publicat:

Pisicutele ne fac sa zambim in fiecare zi. Fie ca se tin de pozne, alerga prin toata casa si se ascund prin cele mai nastrusnice locuri, fie ca doar se odihnesc pe canapea.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

O pisica a supravietuit 12 zile intr-o cladire daramata de cutremurul din Taiwan

15:50, 17.04.2024 - O pisica a supravietuit 12 zile intr-o cladire daramata de cutremurul din Taiwan. Alte trei feline au fost salvate inaintea ei din cladirea care aproape s-a prabusit pe 3 aprilie. O alta pisica se ascunde inca in imobilul a carui demolare a fost demarata de autoritati, scrie Taiwannews.com.tw. Felina,…

ALEGERI PERFECTE PENTRU PISICUȚA TA Secretele jucariilor pentru pisici

09:35, 14.04.2024 -   Lucruri pe care trebuie sa le știi neaparat despre jucariile pentru pisici   Cu cat sunt mai scumpe cu... The post ALEGERI PERFECTE PENTRU PISICUȚA TA Secretele jucariilor pentru pisici first appeared on Informatia Zilei .

O pisica din Iași a devenit vedeta pe internet! Cum i-a surprins felina pe medicii veterinari: Care erau șansele sa nimereasca exact acolo unde avea nevoie?

14:20, 12.04.2024 - Pe imaginile surprinse pe camerele video se observa cum felina de culoare alba se indreapta singura catre clinica, chiar la ,,intrare pacienți”. Aceasta a fost auzita de medicii veterinari din interior datorita mieunatului insistent. Intamplarea a fost una mai mult decat inedita, lucru remarcat chiar…


Ce parere ai despre aceasta stire?