Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Veste-bombĒ în lumea manelelor! Denisa Despa renun:Ē la dans: ~Nu mĒ mai regĒseam ca om

Publicat:

Una dintre cele mai apreciate dansatoare din lumea manelelor renun:E la dans! a povestit totul, cu lux de amEnunte, in emisiunea ~Agen:ia VIP, acolo unde a oferit "i cateva explica:ii cu privire la aceastE decizie radicalE.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

E oficial, Sorina, fosta iubita a lui Nicolae Guța, revine in lumea manelelor! Cine sunt cei care au tras-o in jos cand artista avea succes

23:00, 22.04.2024 - Sonia Ferrari, nepoata Sorinei Guța, a facut declarații exclusive despre revenirea artistei in lumea manelelor, dar și despre starea de sanatate și procedurile medicale pe care acesta urmeaza sa le faca. Cine sunt persoanele care au tras-o in jos pe celebra cantareața.

Divorțul momentului in showbizul romanesc! Toata lumea credea ca sunt fericiți, primele declarații

16:15, 23.03.2024 - Veste bomba in showbizul din Romania! Vedeta tocmai a confirmat ca se desparte de soțul ei. E foarte cunoscuta in Romania, de aici și șocul fanilor. Carmen Grebenișan și Alex Militaru și-au spus adio! Fosta concurenta de la Asia Express a confirmat separarea de partenerul ei de viața! Iata ce a postat…

Veste șoc in lumea sportului! Iubitul jucatoarei Aryna Sabalenka a murit la Miami! Barbatul a fost ucis / FOTO

10:00, 19.03.2024 - Veste șoc in lumea sportului! Konstantin Koltsov, iubitul jucatoarei de tenis Aryna Sabalenka, a incetat din viața la doar 42 de ani. Fostul jucator de hochei de la Pittsburgh Penguins a murit la Miami, in timp ce se afla alaturi de tenismena internaționala la Miami Open! Barbatul a fost ucis.

A murit Max Badin. Doliu in lumea politica

15:25, 01.03.2024 - Max Badin, fost lider al partidului Acțiunea Populara, a murit.  La inceputul anilor  2000, Max Badin a fost liderul Acțiunii Popular, filiala Constanța și un susținator fervent al formarii unui pol politic popular, creștin și democrat la nivel local. Ulterior, și-a continuat activitatea in…

Doliu imens in lumea muzicii populare! Mile Povan a murit la doar 32 de ani

20:15, 27.02.2024 - Indragitul interpret de muzica populara Mile Povan, pe numele sau real Mihai Leric, a murit. Cumplita veste i-a șocat pe toți apropiații sai, Mile fiind... The post Doliu imens in lumea muzicii populare! Mile Povan a murit la doar 32 de ani appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Storck a reacționat dupa a 5-a partida fara victoria: „Toata lumea sa iși asume” + Ce a zis Neluțu Sabau

18:05, 25.02.2024 - Sepsi și U Cluj au remizat, scor 0-0, in etapa #27 din Superliga. Dupa meci, Bernd Storck, antrenorul covasnenilor, a declarat ca toți jucatorii trebuie sa iși asume rezultatul, nu doar atacanții. Tehnicianul german e sub presiune, a ajuns la 5 meciuri la rand fara victorie pe banca lui Sepsi, iar play-off-ul…

Doliu la Hollywood! A murit o actrița care a jucat in peste 150 de filme / FOTO

14:06, 22.02.2024 - Lumea filmului este in doliu! O actrița cunoscuta și indragita a murit la varsta de 101 ani! Vedeta era celebra pentru rolurile pe care le-a jucat de-a lungul timpului in peste 150 de filme.

Doliu in lumea sportului. Fotbalistul care a adus victoria Germania in finala Cupei Mondiale din 1990 a murit / FOTO

13:15, 20.02.2024 - Lumea fotbalului mondial este in doliu, dupa ce un jucator important a murit. Avea 63 de ani și s-a stins din viața luni seara, in urma unui stop cardiac. A scris istorie pentru echipa Germaniei la finala Cupei Mondiale din 1990.


Ce parere ai despre aceasta stire?