Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Video ​​Venezuela: Pe măsură ce Vestul se ntoarce mpotriva lui, Maduro face tot mai multe extravaganțe militare

Publicat:

Președintele Venezuelei, , a supravegheat duminica o expoziție a echipamentului rusesc cu care este inzestrata armata țarii, inclusiv scuturi aeriene și tancuri care au defilat pe dealuri pentru a arata forța militara și loialitatea armatei in fața unui ultimatul internațional pentru organizarea unor noi alegeri, relateaza Reuters.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Viktor Orban spune ca Ungaria iși va crește din nou cheltuielile militare pe fondul razboiului din Ucraina

12:35, 03.05.2024 - Ungaria va fi nevoita sa-si creasca cheltuielile militare si in anul urmator daca razboiul din Ucraina se prelungeste, ceea ce presupune reducerea fondurilor in alte sectoare, a declarat vineri, la postul public de radio, premierul Viktor Orban, transmite Reuters, potrivit Agerpres.Razboiul la scara…

Venezuela urmarește 'evenimentele ingrijoratoare' din Orientul Mijlociu, dar nu condamna atacul Iranului asupra Israelului

09:45, 14.04.2024 - Guvernul președintelui venezuelean Nicolas Maduro urmarește „evenimentele ingrijoratoare” din Orientul Mijlociu, a declarat sambata, dar nu a condamnat atacul de represalii al Iranului asupra Israelului din cursul zilei, relateaza Reuters.

Mega-scandal de spionaj la varful NATO: Rusia avea mai multe 'conserve' fix la sediul alianței militare

19:15, 05.04.2024 - Mai multi membri ai personalului diplomatic rus au fost expulzati din sediul NATO fiind suspectati de activitati de spionaj, a anuntat secretarul general al Aliantei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg, intr-un interviu publicat vineri de tabloidul german Bild, informeaza Reuters.

Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, anunța ca va candida pentru un nou mandat in iulie

17:30, 17.03.2024 - Președintele Venezuelei, Nicolas Maduro, va candida pentru o a doua realegere pentru a-și asigura un nou mandat de șase ani, in cadrul scrutinului prevazut pentru 28 iulie, a anunțat sambata partidul socialist aflat la putere, citat de Reuters.

Alegeri prezidențiale in Venezuela: candidatura cui a fost deja anunțata

16:20, 12.03.2024 - Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, aflat din 2013 la conducerea statului sud-american si a carui realegere in 2018 nu a fost recunoscuta de peste 60 de tari, a fost desemnat candidatul partidului sau la alegerile prezidentiale prevazute pentru 28 iulie. Oficializarea candidaturii lui Maduro (61…

Nicolas Maduro, candidat pentru al treilea mandat de presedinte al Venezuelei

10:00, 12.03.2024 - Presedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, aflat din 2013 la conducerea statului sud-american si a carui realegere in 2018 nu a fost recunoscuta de peste 60 de tari, a fost desemnat luni candidatul partidului sau la alegerile prezidentiale prevazute pentru 28 iulie, transmite AFP, potrivit Agerpres. …

Soigu susține ca Rusia intareste fortele militare in nord-vestul si vestul tarii ca raspuns la „consolidarea NATO”

09:25, 06.03.2024 - Rusia si-a consolidat fortele militare in nord-vestul si vestul tarii pentru a contracara ceea ce Moscova percepe drept o acumulare de forte in apropierea federatiei, relateaza Reuters, citand o declaratie a ministrului apararii, Serghei Soigu.

Rusia intareste fortele militare in nord-vestul si vestul tarii ca raspuns la consolidarea NATO, anunța Soigu

09:20, 06.03.2024 - Rusia si-a consolidat fortele militare in nord-vestul si vestul tarii pentru a contracara ceea ce Moscova percepe drept o acumulare de forte in apropierea federatiei, transmite Reuters, citand o declaratie a ministrului apararii, Serghei Soigu.


Ce parere ai despre aceasta stire?